Záujemcom o automatické zasielanie notifikácií o nových príspevkoch

Ak máte záujem o automatické odoberanie emailov o nových príspevkoch, tak sa zaregistrujte v políčku v ľavej lište

Stránky

štvrtok 30. januára 2014

Toto sa dalo čakať. A čo príde ďalej?

Tak toto ma vôbec neprekvapilo. Dalo sa to skôr či neskôr čakať. Z výpisu na orsr.sk je zrejmé, že spoločnosť Quirinal s.r.o. (vraj ako sa oni nazývajú "Developer") je minulosťou. Bola zlúčená so spoločnosťou Tradesale s.r.o., ktorá má sídlo v Čiernej n/Tisou, ktorú zastupuje osoba s pobytom v Maďarsku. Viac na http://orsr.sk/vypis.asp?ID=5641&SID=3&P=1. Veď svoje pozemky už dávno previedli najprv na spoločnosť Aventinus Development s.r.o., ktorá ich následne previedla na fyzickú osobu Vladislava Michalíka, vystupujúceho v spoločnosti Gallus s.r.o. Na túto spoločnosť Quirinal previedol
všetky rozbabrané stavebné povolenia z Tálkov, čiže zmenil stavebníka na Gallus. Len pozemky previedol na osobu Vladislava Michalíka, ale so záložným právom v prospech Stanislava Kušpala, človeka z Quirinalu, ktorý robí v Marianke zle, kde sa len dá. Takže len a len Kušpál dá povolenie Michalíkovi narábať s jeho pozemkami. Dobre vymyslené, p. Kušpál a Katrenič!

A naposledy to divadielko na Štúrovej ulici, keď obec za obecné opravovala ich kanalizačnú rúru, ktorú Aventinus nevie už roky opraviť a kvôli ktorej nebola dokončená betonáž vozovky na Štúrovej ulici. Obec mu opravovala jeho rúru za obecné a jemu sa to aj tak nepáčilo. Zavolal aj policajtov, ale akosi to tam vraj neskončilo úspešne. Aká škoda sa vlastne stala spoločnosti Aventinus? Žiadna, lebo obec im ich rúru opravila a tým im ušetrila ich peniaze. Lebo tým pádom má gravitačnú časť kanalizácie Štúrova už kooooonečne v poriadku. Ale Kušpál je schopný aj toto zobrať akože sa mu robí zle, veď jemu v Marianke každý robí zle, od starostu, cez moju osobu a proste všetkých z Marianky. Veď on dohromady nič v Marianke nesabotuje, nikomu tu nerobí napriek.on je stelesnená nevinnosť. On len chcel, aby ľudia na Tálkoch bývali tak trošku "Nad vecou".

Teraz len, čo sa dá čakať ďalej. Bude do nejakého 1 roka zrušená alebo odpredaná aj spoločnosť Aventinus Development?  A čo potom ešte spraví biely kôň pánov Kušpála a Katreniča Vladislav Michalík?

Na koniec len toľko. Dúfam, že bude platiť stará múdrosť:
  • Božie mlyny melú pomaly, ale stále.
  • Na každého raz príde.
  • Tak dlho sa chodí s krčahom po vodu, až sa nerozbije.
  • Ako sa do hory volá...

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára