Záujemcom o automatické zasielanie notifikácií o nových príspevkoch

Ak máte záujem o automatické odoberanie emailov o nových príspevkoch, tak sa zaregistrujte v políčku v ľavej lište

Stránky

pondelok 3. novembra 2014

Videopríbeh o zbernom dvore

K uvedenému videu nedávam žiadny komentár. Je to jasné a stručné.

Jednoduchý príbeh, žiadna fikcia, ale skutočnosť.


Len pre autenticitu je tu ešte Čestné prehlásenie p. Cyrila Skácela, ktorý v tomto príspevku vystupuje a rozpráva svoj príbeh o zbernom dvore.
Personálne prepojenie SK Office na AK Jurika&Keltoš resp. na Radovana Juriku sa dá dohľadať na www.orsr.sk.

V OZ Esperanza ako najvyššia osoba je v súčasnosti p. Marek Volný, bývalý finančný riaditeľ v spoločnosti LeasePlan Slovensko a s ktorým je náš starosta dobrý priateľ. Chcel mi s ním dohodnúť stretnutie ešte v r.2011 ohľadom môjho profesionálneho biznisu v starostlivosti o vozové parky.

66 komentárov:

  1. LeaePlan Slovensko...vsak to je ten co advokatskej kancelarii Jurika and Keltos dal leasing na auto co pouziva ak to dobre chapem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prečo potom pán Skácel doteraz nepodal trestné oznámenie, keď to považoval za zneužitie právomoci verejného činiteľa. Vidím, p.Jelačič, že ste pekne pripravili čestné prehlásenie p. Skácelovi.

      Odstrániť
    2. No na sudenie sa so starostom pravnikom treba mat financie, ktore dochodca nema.
      Slabe socialne skupiny nemaju na pravo narok.
      V tomto rezime a s tymto starostom je lahke zadupat dochodcu pod zem.
      A kedze si sa o tomto trestnom cine dozvedel z videa, je tvojou obcianskou povinnostou podat v zmysle zakona trestne oznamenie. Spravil si to ? Alebo len tak taras ?

      Odstrániť
    3. Takže pán Skácel podpisoval zmluvu a ani si ju neprečítal. Nie je až tak starý aby podpísal niečo bez prečítania. Ďalej vo videu sú ceny za celý pozemok. Pán Skácel bol len švrtinovým majieľom, t.j. cca 650m2 a nie 2683 m2: A prečo tam nie je aj vyjadrenie bývalých väčšinových vlastníkov Kralovičovcov, tí tiež podpísali zmluvu bez prečítania? Zdá sa to veľmi učelové a manipulované zo strany p. Jelačiča, ako moderátora. A ešte k tým pokutám! Pán Skácel potvrdil, že dostali najprv výzvu a ž potom pokutu a nie ako mnohí tvrdia, že sa hneď pokutuje bez vyzvania. Je to to isté ako v Záhorskej Bystrici dajú najprv tabuľku na pozemok a potom pokutujú!

      Odstrániť
    4. Keď dôchodca nemá na právnikov prečo to nezaplatia tí ktorí si platia veľkorysú kampań vrámci nej ? Či Hallowenové masky je si dať jednoduchšie?

      Odstrániť
  2. No a ? Viete kolko ludi pouziva auto z Leaseplan napr aj ja a to nemam s nimi nic spolocne.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Podstatny nie je leaseplan, ale ten Volny, ktori je jeho kamarad. Pre mna za mna, mohol mat auto lizovane aj z volksvagenu.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. on sa ešte odváži kandidovať?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Chcel by som sa spýtať či ten komu sa páči niekoľko tém na facebooku p.Dubovského je ten istý Marek Vadrna ktorý má miesto výkonu práce Sväté údolie. Ak je to tak potom nie je aj on v konflikte záujmov ?Ja myslím že by mal byť JEDNOZNAČNE v rovnakej pozícií k všetkým svojim ovečkám hlavne v tomto zlomovom obdobi. Kde majú v údolí zavesený etický kodex?
    Ale zas kto som ja aby som ho súdil že ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bolo mi povedané že to nebude pochopené tak ešte raz: Pan Vadrna je etické v malej obci v ktorej ste pastierom duší podporovať tak prvoplánovo jedného kandidáta? To Vám nevadia jeho kúzelnícke ba až zázračné schopnosti?Bolo nám na jeho blogu vysvetlené že veľká suma zmizla ale vraj to nakoniec ani nezmizlo a nikomu nebola spôsobená ujma ani jemu ani inštitúcií a ani štátu .Bol to len vraj problém v zle vedenom účtovníctve .Hlavne že sa Vám šarkaniáda páčila . Prosíme v nedelu vysvetlite na omsi ako to vidíte Vy. Vaše ovce a ovečky .

      Odstrániť
    2. Že nemáš hanby, ty HAD. Takto podvádzať čestných jednoduchých ľudí. Keď už nevieš kam z konopy, tak odvádzaš pozornosť od tohto hnusu, ktorý páchaš na ľuďoch v Marianke na Patra. Jedného Patra sa Vám už podarilo zniesť zo sveta. Už toho bolo ozaj dosť!!!

      Odstrániť
    3. Tomuto nazoru asi nerozumiem.Ja som to o 20.59 nepisal ale ja to chapem ako postreh ze ziaden Pater ani Augustin ani Vadrna (by) sa nemali miesat a podporovat tak vyrazne jednu skupinu ludi.Ludí je tu viac a maju rozne nazory a Patri su myslim na to aby hajili zaujmy vsetkych a mali by to robit este doraznejsie ked uz tu nie su taki starostovia.Prave ze toho uz bolo dost vratane tragickeho konca Pátra Augustina preto si dovolim povedat ze ziaden predstavitel cirkvi by nemal stat na jednej strane.Ak nevedia dat ludom viziu a SPAJAT ich tak radsej nech su ticho.

      Odstrániť
    4. Ty si si asi celkom nevsimol temu o ktorej je tento prispevok.

      Odstrániť
    5. Temu som si vsimol dobre a verim ze sa najdu este taki ktori ju okomentuju.Ale popri tejto teme zivot pise zatial dalsie pribehy ktore si vsimame a uz radsej upozornujeme vopred.To je prevencia.Tym z mojho pohladu povazujem tutu podtemu za uzavretu.

      Odstrániť
    6. "....Spravodlivosť vytvorí pokoj,spravodlivosť zaistí kľud a bezpečie naveky...."Izajaš 32,17

      Odstrániť
  6. ľudia okolo p. Makovického si nezaslúžia ani dýchať mariánsky vzduch...

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jurika by sa mal vzdať v prospech p. Dubovského

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Počuli ste po Marianke koluje hádanka: Máme troch kandidátov na starostu dvom hýbu krkom iní a len jeden hýbe krkom sám.Ktorý je to ? No skúste .

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Super hadanka. Nechcem ju uhadnut ako prvý, tak este chvilu pockam na hadajúcich. Som zvedavy, ake budu tipy.

      Odstrániť
    2. To je nanič hádanka. Malo by to byť takto: Máme troch kandidátov na starostu dvom hýbu krkom iní a jednému hýbe krkom papanica-ivica.Ktorý je to ? No skúste .

      Odstrániť
    3. Pan Sherlock, si sikovny-uz si to vlastne vyriesil. Len neviem pochopit, ako si to tak sikovne dokazal, ked z prihlaseneho pobytu dokazes presne identifikovat. Jak vravia brati cesi"kdo umí-ten umí" a kdo neumi, ten cumí. Prosim Ta este o nejake Tvoje skvostne postrehy aj na ine veci na tomto blogu. Neskusis nieco napisat na tento konkretny podvod pana starostu a nielen rypat?

      Odstrániť
    4. Anonym 23:27 pokazil si to! Ta hadanka ma uplne iny zaver mozno aj v prospech tvojho kandidata. Alebo ze by aj tomu o ktorom sa hovori ze hybe krkom sam hybal krkom niekto iny ? Tak potom tu nie je naozaj nikto koho by sa dalo zvolit.

      Odstrániť
  9. z príspevku je zrejmé že zatiaľ čo Jurika berie pozemky za 1 euro na rozvoj obce od obyvateľov, sám oklame dôchodcu že kupuje pozemok na zberný dvor pre obec ,v realite ho kupi ho nejaka eseročka zhodou okolností má rovnakú rovnakú adresu ako jeho AK, a čo je horšie pracovníčka obecného úradu vedomky či nevedomky overí podpis oklamaného predávajúceho, a vzápätí nachádzame letáčiky starostu MARIANKA, MIESTO PRE ŽIVOT,len podotýkam miesto pre život nie pre krikľúňov ktorých v letáčiku spomína, to sú teda tí aby bolo jasné čo si dovoľujú niečo kritizovať

    OdpovedaťOdstrániť
  10. je potrebné iniciovať petíciu za vyvlastnenie pozemkov Makovického, Juriku, Porgesa a spol a zriadení zberných dvorov. a ešte vznikne aj priestor na zárobky pre "ich developerov"

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď to skúste, nikto vám nebráni.

      Odstrániť
    2. to je dobrý nápad a bolo by to v starostovom "verejnom záujme"

      Odstrániť
  11. Našli sme si aj my dnes ráno letáčik "SEDEM STATOČNÝCH", ktorí si vybrali MARIANKU AKO MIESTO PRE ŽIVOT.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. kandidát na poslanca "podnikateľ" Porges :) to si robíš p...

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Pri obede som pozeral leták aj letáčik o MIESTE PRE ŽIVOT - prestalo mi chutiť aj moje obľúbené a skvele pripravené jedlo. Na letáku zabudli dodať - miesto pre život NÁS VYVOLENÝCH - miesto pre živorenie OSTATNÝCH. Už 4 roky na tom pracujeme, ak nám dáte hlas, dotiahneme to do NÁŠHO úspešného konca - aj VÁŠHO konca.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. To je vynikajúce, že SEDEM STATOČNÝCH, to sa mi páči. Výstižné naozaj!!! Statočne presviedčajú chudákov Mariančanov, akí sú statoční!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Sedem statočných a hlavne p. Jurika predsa múdrych Mariančanov nemôže presvedčiť. Pozrite si leták, aký má p. starosta na ňom postoj. Obidve ruky má vložené vo vreckách, čo znamená podľa protokolu - nie je otvorený voči ľuďom, niečo skrýva, osudy tých, ktorých chce osloviť sú mu ľahostajné. Vážny prehrešok voči diplomatickému protokolu, etikete, dobrým mravom.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Este jedno: pozrite JEHO pozvanka myslim ze dobra vola tu je.Neviem ci sa mi to len zda ale mozno tento blog inspiroval k napisaniu textu na jeho pozvanke.Viem ide to pomaly aj starosta robi chyby ale je mozne ze sa uci.Chodte tam a nielen Jelacic a pýtajte sa.Nastavte svoju tvar. Mate mnohi vela dobrych napadov a skusenosti vezmite od neho hodenu rukavicu Musite najst spolocnu rec ved tu spolu zijete.Samozrejme pri kazdom starostovi vzdy si okrem toho co hovori vsimajte co robi pod stolom /myslim to obrazne !/a slusne ho upozornite ze Vam TOTO robit nebude. A ked mu uz nikdy a nikto na tie jeho vylomeniny neda priestor /zmluvy je napr. potrebne citat cele/ tak sa spolu aj poveziete do lepsich casov.

      Odstrániť
    2. Ja kvitujem u p.starostu ze dal stretnutie na volny den a 18,00 = teraz ludi potrebuje.OZ organizoval o 13,00 o 16,00 v pracovnych dnoch = tam ludi nepotreboval.

      Odstrániť
  16. Jurika má prehrešky na každom kroku. Prečítajte si zápisnicu z OZ. Na OZ sa o Skácelovi hovorilo - poprel, že ho pozná. Nuž, keď ho nepozná, tak rozhodol, že to nemusí byť ani v zápisnici. Spravodlivý demokrat !!! Alebo to spôsobila zapisovateľka, že to tam nedala? Aj iné o čom sa diskutovalo tam nedala (na čí príkaz?).
    Č je však do neba volajúce , správnosť zápisnice potrvdili dvaja poslanci ako jej overovatelia. Zapamätajte si ich mená a môžete o nich hovoriť aj nahlas - sú to Gašparovič a Kráľ. Hanbite sa protimarianskí a protiobčianski prisluhovači .

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážený pán Jelačič! Včera večer som napísal komentár k prezentovanému videopríbehu. Vôbec tam neboli vulgarizmy, ani som nikoho neosočoval, len napísal svoj pohľad na vec. Ale asi sa Vám nehodil do Vašej koncepcie, tak ste ho neuverejnil. Zverejňujete len to čo sa Vám hodí!!!!! Myslím si, že takých príspevkov bolo určite viacej!

      Odstrániť
    2. Prečo sa skrývate p. Jelačič ml. za anonym. Kľudne ste sa mohli podpísať!!

      Odstrániť
  17. Na Obecnom zastupiteľstve sa predsa diskutovalo na rôzne témy, ktoré nie sú v zápisnici vôbec zachytené, čo sú toto za nekalé praktiky pána starostujúceho. Tá zápisnica nie je korektná, platná. Treba ju napísať podľa záznamu kameramana TASR, ktorý bol na OZ.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prečo kameraman TASR neodvysielal celú diskusiu? A len účelovú časť použili "srdcia" vo predvolebnom príspevku. Toto sú tie nečisté hry a manipulácie a podsúvanie toho, čo chcem počuť, resp.
      aby bolo videné!

      Odstrániť
  18. Prečo nie je nikde zverejnená volebná komisia???

    OdpovedaťOdstrániť
  19. marianka je samozvaná obec

    OdpovedaťOdstrániť
  20. A ma niektora obec zverejnenu volebnu komisiu? Preco by mala byt Marianka zase vynimkou? Dajte sem link na obce, ktore maju zverejnene volebne komisie!!!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A je to zakazane?

      Odstrániť
    2. Napriklad aj mesto Bojnice ma zverejnenu MsVK

      Odstrániť
    3. Ja osobne som sa na poslednom zastupiteľstve pýtala, či je možné zverejniť volebnú komisiu a starosta odpovedal, že s tým problém nemá a sľúbil, že ju zverejní! Tak čakajte, snáď nezabudol:))
      zuzana

      Odstrániť
  21. Preco zverejnujete len prispevky, ktore vam vyhovuju?? Mozete sa hambit pan Jelacic!!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mily anonym, neurazaj ! Ak ty das svoj blog k dispozicii, tak ako som ja dal moj, budeme si rovni. Si uvedom, toto je sukromny web, a nenecham sa niektorými prispevkami urazat. Diskusia je na sukromnom blogu, to si treba uvedomit. Toto nie je verejna tabula, tu si pytaj od terajsieho starostu. Akja sa rad podpisem, urob tak aj ty a neschovavaj sa. Lebo hanbit by sa potom mal niekto iny, kto krici spoza rohu a nie je ho vidiet.

      Odstrániť
  22. "PROGRESA" treba deportovať

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Progresa treba deportovať

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Pan Jelacic vy tu pisete o urazani a vy co robite ? urazate terajsieho pana starostu tak o com tu diskutujete ? bojujete slou mocou a "starostovsku" stoličku ale uvedte dovody preco ..... tym sa na vasich bilboardoch nechvalite ..... a ked ste si uz spravili blog tak dovolte tu ludom prejavit nazory ci negativne alebo pozitivne na vasu osobu ako buduci starosta ktorym chcete byt musite byt pripraveny na vsetko .....

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Napiste mi, ako ja urazam terajsieho starostu. A podpiste sa prosim. Rozdiel medzi mojim blogom a napr. verejnym zhromazdenim je ten (starosta sucasny nema blog a ni neurobil verejne zhromazdenie), ze viete, s kym diskutujete, tu sa schovavate za anonymov. Velmi malo ludi sa tu podpisalo, zial, je to chyba tohto blogu, ze sem mozete pisat ako anonym. Co sa nepodpisete, mne vycitate veci, ale sam sa schovavate.

    OdpovedaťOdstrániť
  26. 19:43 Prosim budte konkretny.Kde p.Jelacic starostu uraza ? Ja to vnimam tak ze napr. koment 15:11,15:22 chce len ublizit blogu p. Jelacica lebo taky koment NIC neriesi a v podstate ani Vas komentar nic neriesi..Pokuste sa nastylizovat konkretnu otazku ktora riesi buducnost .Dovody preco p. Jelacic kandiduje uz niekolko krat prezentoval na tomto blogu a to ze niekto kandiduje na starostu este neznamena ze Vam bude fackovacim panakom. Mozno by bolo vhodnejsie aby ste si isli zabehat a negativnu energiu vyplavili tymto sposobom . Ked sa vratite tak sa prihlaste.

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Nieco Na dobru noc a kym sa ten z 19:43 vrati naspat :zuhttps://www.youtube.com/watch?v=qnMcVYHsPGI

    OdpovedaťOdstrániť
  28. anonym19:43 a jemu podobní : zdá sa mi, ze je Vam špatne z p.Jelacica preto, lebo ste radi PŠTROSY a pchate hlavu do piesku, ked Vam niekto ukazuje pravdu o nasich "najlepších" občanoch. Nechcete otvoriť oči, pozorne čitať tento blog a utvoriť si na zaklade FAKTOV svoj vlastný názor. Držte palce nadalej Jurikovi a jeho kamarile a tí Vám tú hlavu v tom piesku podržia tak dlho, než sa nezadusíte - potom uz nebudete urazat cloveka, ktorý Vam otvara oči, lebo uz nebudete a ten chechot Jurikovcov o hlúpich mariancanoch bude ohlusujúci. Rozmyslajte a spamätajte sa.Milujete svojich katov. Vas nevedia presvedciť FAKTY? Nepresvedcia len samotnych Jurikovcov, tí budú na tomto blogu smradiť stále - s tým treba rátať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pan Jelacic, teraz ste sa vyfarbil, my sme Vam verili a Vy ste v skutocnosti kandidoval len pre svoj prospech. Keby Vam islo o Marianku, tak odstupite hned ako odstupili p. Gasparovic a p. Kovac. Vy ste pravdepodobne ale cakal na to, kedy a cim si Vas kupi pan Dubovsky... zrejme sa Vam podarilo dosiahnut svoj ciel. Nezasluzite si uz aby sme Vas volili za poslanca. A na zaver co dodat? Aky otec taky syn...

      Odstrániť
    2. Pisatel o 14:59 prosim vysvetlite aky je rozdiel ze p.Jelacic odstupil v piatok 7.11 a neodstupil v rovnaky den 29.10. ako pan Gasparovic&Kovac 29.10 ? Co Vas viedlo k takemu zaveru ?

      Odstrániť
    3. Pre 14:59:
      Ako to vidim ja? Dovody odstupenia uvedenych kandidatov Gasparovica a Kovaca su vo volebnom Mariatali. Obaja pisu, ze ich k tomu viedla kandidatura Juriku. Preco neodstupili hned, ked sa podavali kandidacne listiny? Preco cakali vyse mesiaca? Aby mohli do Mariatalu, casti urcenej na prezentaciu kandidatov na starostu, napisat odporucanie na Juriku, takto to citam ja. Chceli tam umiestnit toto odporucanie a obecny cenzor Mariatalu Porges a Jurika to tam aj odsuhlasili. Preco cenzori? Pretoze ako vybor peticie "Za lepsiu Marianku" sme chceli uverejnit v Mariatali odpoved na starostovu reakciu na tuto aj ine peticie nielen v Marialali ale aj na webe, a redakcna rada sa neunuvala tuto odpoved/reakciu uverejnit. O tom je demokracia v Mariatali. Viac o tom sa docitate v prispevku o Peticii a reakcii starostu. My smer chceli clanok, Porges s Jurikom a spol ho neuverejnil. Ani na webe, ani v Mariatali. O tom je "nacuvanie" obcanom, o ktorom tu pisu niektori kandidati zo starostovho timu.

      Preco som odstupil, mate v mojom clanku o odstupeni. To su dovody, co ma k tomu viedlo. Mna si nikto nekupil a ani nekupi. Chcem zmenu a dufam, ze nezvolenim Radovana Juriku za starostu ta zmena nastane. Hovorim o zmene k lepsiemu, o zmene v orientacii nielen na vystavbu, ktoru ludia financuju z pokut, darov a vysokych dani. Podielove dane idu na prevadzku obecneho uradu.
      P.Hrban, Vas neskre, ze ste musel zaplatit dar na krizovatku s Vasou ulicou spolu s ostatnymi obyvatelmi Vasej ulice? Ved to je verejnoprospesna stavba nie bezpecna Juzna cesta s napojenim na Bystricku. Ako by bola napojena tato krizovatka bez Vasich a inych penazi na tuto JC? Ako by bola napojena na ulicu " Na kracinach"? Ved ma pokracovat na Bystricku, asi by tam preskocila? Bol by vynechany beton? Ved financovanie JC je sukromna investicia p. Cerevku. Vy (obyvatelia Vasej ulice aj ulice na Kracinach) ste k comu teda prispeli? Do obecnej kasy na sukromnu investiciu. Zatial to inac nevidim.

      K detailnemu rozboru volebneho mariatalu a niektorym prispevkom v nom bude samostatny prispevok. Bude to moj prispevok, ako to vidim ja.
      Prispevok o vyuzivani financii atd. Preco starosta potrebuje dary, pokuty atd.

      Ked mate "gule", zareagujte na toto, ale sa PODPISTE, ako sa sem podpisem ja, nakolko je to moj blog, a dal som nim moznost pisat sem VSETKYM. Nestrpim urazanie a vulgarizmy. Ale fakty, zdravy rozum a usudok. Nie bezocive a nepodlozene obvinovanie. Ja starostu neurazam, ja pouzivam fakty, ale niekto to vidi inac.

      Odstrániť
    4. Vazeni 14:59. Neviem ,kolko máš rokov, ale urážat otca mladého Jelačiča, to je už moc. Co ty o nom vies? Co ty vies aky je to otec, dedko a clovek? Hanbi sa.

      Odstrániť
  29. Aktualne info: zdroj www.marianka.sk
    Oznam k voľbám starostu obce Marianka
    Miestna volebná komisia v Marianke oznamuje, že dňa 7.11.2014 sa vzdal kandidatúry pre voľby starostu obce Marianka,
    Ing. Peter Jelačič ml., Karpatská 107, 900 33 Marianka.
    Marta Danková, predseda miestnej volebnej komisie

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Obviňovať kandidátov tesne pred voľbami, bez ohľadu na to či obvinenia sú vymyslené, alebo pravdivé, prekrútené, prikreslené, alebo "len" extrémne zveličené, je v rozpore aj s tou najelementárnejšou slušnosťou.
    Ak niekto má voči niekomu vážne podozrenie, trestné oznámenie podá na políciu, nie na bilbord, resp. na blog. A podá ho v čase kedy sa skutok mal stať. Nie až vtedy keď sa to niekomu hodí, teda po X mesiacoch alebo rokoch a to "LEN" preto, lebo teraz je to aktuálne, lebo sa blížia voľby.

    OdpovedaťOdstrániť
  31. 13:41 Komentár je jedným z tých, ktoré sú napísané veľmi slušne. Super. O slušnosti mne nemusíte kázať, tú pravdepodobne nepozná aj ten spomínaný kandidát, proti ktorému sú tieto fakty. On si veľmi rád a aj nevkusne rypne do protistrany alebo bezbrannej osoby (články na webe, v Mariatáli atď.) U mňa to nie sú klamstvá ani výmysly, len čisté fakty.

    Kedy sa má podať trestné oznámenie? V čase kedy sa skutok mal stať? Vedel z Vás niekto o zrušení sídla PMP v čase zrušenia? Vedel z Vás niekto o podnete na zrušenie PMP v čase podania podnetu? Vedel niekto z Vás o podpise zmluvy Skácel a SK Office v čase jej podpisu a čo jej predchádzalo? Vážení, uvažujte tak chladne a rozumne, ako ste sa snažili napísať ten komentár 13:39. Trestné oznámenia sa nepodávajú hrrr brrrr len tak.

    Áno blížia sa voľby, preto sa to teraz vyťahuje, lebo keby to bolo vytiahnuté skôr, už by to bolo celé zametené pod koberec.

    Na bilboarde ani na blogu nie je žiadne klamstvo, ani obvinenie, ani ohovaranie, ani nepodložené tvrdenie. Sú to fakty, ktoré sa opierajú o dokumenty, ktoré sú v tých príspevkoch.

    Neschovávajte sa za anonym, keď tak slušne napíšete komentár. Nemyslím, že sa treba schovať. Ak píšete o slušnosti, zo slušnosti ste sa mohli podpísať.

    S pozdravom

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. 13:41 čo považujete za extrémne zveličené ,prekrútené, prikreslené?
      Prosím poďme v kľude postupne . Možno sa navzájom pochopíme prečo ste tak konali.Bez konkrétnych príkladov a jasných odpovedí to budú len výkriky.Inak to bude vždy len tak že keď sa rozšteká pes ľahko sa ďaľší pripojí.

      Odstrániť
    2. A o tom je celý blog pána Jelačiča!

      Odstrániť
    3. To ste tomu dialogu nepomohli ale viem si predstaviť že máte z tejto krátkej vystižnej odpovede dobrý pocit.Chyba.Prosím skúste ešte raz.

      Odstrániť
  32. Staci sa pozriet na Jurikovu fotku na stranke obce a ta vypoveda o tomto cloveku vsetko...!!!

    OdpovedaťOdstrániť