Záujemcom o automatické zasielanie notifikácií o nových príspevkoch

Ak máte záujem o automatické odoberanie emailov o nových príspevkoch, tak sa zaregistrujte v políčku v ľavej lište

Stránky

štvrtok 16. októbra 2014

Reportáž Občan za dverami túto nedeľu. Pozerajte.

Nepozeráte STV? Toto si určite nenechajte ujsť. V nedeľu 19.10.2014 o 13,00 na STV1 bude celá relácia "Občan za dverami" o dianí v Marianke. 2 reportáže.
1. O tom, kam až to je starosta ochotný dotiahnuť s "dobrovoľným" darom za stavebné povolenie
2. Reportáž o problémoch s Južnou cestou

Nezabudnite nedeľa 19.10.2014 13,00 na STV1. Občan za dverami.

117 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

      Odstrániť
  2. Dobrá práca p. Statelova.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Statelov v tom nie je. Trafili ste úúúúúúplne vedľa. Tiež som počul. Don Sanchez mi spomenul. Ale úúúúplne niekoho iného....

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zoro, napíš meno pomstiteľa, ktorý to v TV zariadil? Budeme to náš obecný HRDINA. Sem s ním !

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Serustok hanbovac, ty si taky zarputily tipek.
      Južná cesta je nebezpečná v rozpore so stanoviskami dotknutých orgánov, postavená bez súhlasu majiteľov na ich pozemkoch.
      Bolo by snáď ohľaduplné tam regulovať rýchlosť dopravy retardérmi, ktoré JUDr. Intriga sľuboval.
      Netáraj stále o zavretí Južnej cesty. To hrozí akurát ak sa vytočí IS Marianka, keď nebude dostávať žiadne poplatky od budúcich stavebníkov, kvôli neplatnosti zmluvy. Potom bude tiež zlý zase Jelačič ?
      Lebo však všetko je nad slnko jasnejšie ?

      Odstrániť
  6. sa spamatajte, hovorite o roku 2004 a nic p. Dubovskehu dokazane nebolo a nebol ani obvineny, ano bolo na neho podane tresntne oznamenie, opytajte sa nasho pana velkomozneho kolko bolo na neho podanych trestnych oznameni a az potom piste tieto nezmysly

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Za 75 melounů ani na mňa by nebolo podané trestné oznámenie.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Aká celá relácia o Marianke? Asi to bolo zbožné prianie alebo išli zle hodinky?

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Obsah relácie si si vymyslel sám Jelačič? Ale Ti to nevyšlo! Hanba!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasne ze toto je jeden slepy a hluchy Jurika pozitiv (ci primitiv). 13:28, 13:31, 13:33, urcite sa vsetci hned hrnuli sem nieco napisat...sorry aj ja....

      Odstrániť
  11. Anonym, nevies toto napisat v jednom prispevku. Podstatne je, ze Piroskova ukazala aj s pani Lubou pravdu Marianke. Ak ti nevadi, ze starosta podla reportaze nuti ludi k tymto dobrovolnym darom a ze je tam konflikt zaujmov s jeho AK J&K, tak potom Ta lutujem. Starosta je vypalnik. koktal do telefonu, nevidi problem...pokial nejde o jeho...majetok.
    Som zvedavy, co na toto poslanci? Ale ti budu ako vzdy ticho, vid poslanec Kral.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bolo vidno že pani Luba biedu nestráda.

      Odstrániť
    2. tiez som zaplatila aj dar aj pokutu...19. októbra 2014 o 14:04

      A to zaklada pytat od nej vypalne. Konecne jedna pani, co si nenecha od RJ diktovat. well done, pani Luba. Drzime palce.

      Odstrániť
    3. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

      Odstrániť
    4. Môžete mi pripomenúť kedy poslanec Král naposledy interpeloval a čoho sa to týkalo ?

      Odstrániť
    5. Pokiaľ sa dobre pamätám bol to poslanec Kral ktorý na prokuratúru dal podnet na nezákonnosť VZN o vyberaní darov a potom oz za účasti prokarátora vzn zrušilo. Za jeho pôvodne prijatie hlasoval aj Dubak a teraz sa snazi z toho vyzliecť. Ale to by ste musel chodit na zastupitelstva ako ja a mať nejaký prehlad a nielen čerpať z agentúry JPP.

      Odstrániť
  12. Tak to asi pán Jelačič nevedel. Aspoň vidíme že v tom nemal prsty

    OdpovedaťOdstrániť
  13. ĎAKUJEME je slabé slovo tým dvom Ženám a Mužovi ktorí sa nebáli.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Akože nevedel, rozmýšlajte . však už pár dní robil relácii reklamu vrátane obsahu, nie?

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Hej, robil som reklamu. Na základe uputavky v predchadzajucom Obcanovi a na zaklade jedneho info z Okresneho uradu Malacky. Nuz, aj ja som sa sekol v obsahu reportazi o juznej ceste, ale podstatne bolo povedane. V reportazi o daroch dokonca viac, ako som si myslel. Pomylil som si Juznu cestu a Koruna Finance. Chybu priznavam, ospravedlnujem sa. Ale co by sa patrilo, aby sa verejne ospravedlnil starosta a poslanci, za to, co to bolo vykonane a spachane na ludoch. Poslanci nevideli a nevidia ten konflikt zaujmov? Nepovedal som to len ja, teraz na webe, ale tu ste to mali priamo od inych ludi. Co robili poslanci 4 roky? Pracovali v prospech Marianky? Spytajte sa ich. Vid. odpoved napr. poslanca Krala.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak mam byt uprimny tak ti neverim skoro nic, si obycajny ovcan. Jurika aspon nieco urobil a je to vidiet, ty si urobil co??? Kydas tu na vsetky strany ako sup. Dnes je to Jurika, Kral, Dobovsky a zajtra to bude kto??? Ja ta stretnut tak sa ta tiez spytam kde si nahrabal svoje majetky a ako sa robil prevody svojich pozemkov a tieaz to nebol vsetko OK a ty to dobre vies.

      Odstrániť
    2. JURIKA NIECO UROBIL??????????????A CO PROSIM VAS?????? NAPLNIL SI SVOJU PENAZENKU...TO ANO....TO UROBIL A PEKNE...NORMALNE BY NAM MAL IST PRIKLADOM....MATE VOBEC SAJNU O AKE PRACHY TU IDE??????

      Odstrániť
    3. Jelačič starší21. októbra 2014 o 1:41

      Vážený anonym. Píšeš - ja ta stretnut tak sa ta spytam...K tomu : Srdečne Ťa pozývam ja, otec Petra ml. ku mne domov, slušne Ťa pohostím a o hrabaní majetkov a robení prevodov sa pozhovarame, aby si uz taketo zlé informácie od niekoho tretieho nemal. Čakám Tvoju návštevu do stredy večera. S úctou Jelačič starší.

      Odstrániť
    4. Aké nové myšlienky chcete vy 70 ročný dôchodca priniesť pre túto obec? Asi len prilepšiť k dôchodku. Osobne som veľmi zvedavý na vaš program vo velebnom Mariatali. Zameriam sa špecialne na vas.

      Odstrániť
    5. A myslíte že seniori nemôžu nič prínosné priniesť?Vy ste senior alebo junior ?Ja rozlišujem ľudí na múdrych,predvídavých,kúzelníkov,klamárov,darebákov, zlodejov atď.Našej téme ublíži rozdeľovanie ľudí na starých či mladých,podľa vyznania viery alebo národnosti .To by mohlo byť považované za diskrimináciu! (Ale som sa narobil s tými medzerami a čiarkami ešte aj na to je potrebné myslieť)

      Odstrániť
    6. P. Jelačič st. odpoveď napísal syn?

      Odstrániť
    7. Nie to som písal JA.Pána Jelačiča ani nepoznám.Pozerám sa na to z pohľadu človeka ktorý pracuje vo firme s juniormi aj so seniormi a viem ako obetaví seniori dokážu byť.Mnohí sú viac nad vecou vďaka životným skúsenostiam .V každom teame je potrebné mať viac uhlov pohľadu a správny team má byť zmiešany .Veď aj v samotnej verejnej správe pracuje veľké množstvo seniorov aj preto nedávno neprešiel v parlamente zákon aby ľudia v dôchodkovom veku museli odchádzať.Snáď takéto vysvetlenie Vám postačí.Ak nie kľudne sa pýtajte.Pokúsim sa zodpovedať .Príjemný deň

      Odstrániť
  16. Ale šme še pobavili.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Vyššie opäť odbočujeme .Postrehol som správne z reportáže o Pirošíkových alebo sa mýlim ? To bolo pripravované ešte v predchádzjúcom volebnom období kedy bol starostom Ing Bolgáč a podklady pripravovala Advokátska kancelária JUDr Juriku ?Potom štafetu prebral JUDr Jurika sám .?

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Jasne je vidiet, ze Jurika ma zaujem len na Lukach a Spodkoch. Koruna, Pansky les, Kraciny, Talky a ine lokality su mu sumafuk. Kto ho asi plati, ze kolauduje na Lukach aj bez skolaudovanej juznej cesty? Oooooo zabudla som. Este mu ide o lesy v Panskom lese, kde je ten vyrub, teda asi nie jemu ale Makovici, Lahodovi a Svrbickemu...Kto nameral neporusenie priemerov kmenov pri vyrube? Kontrola zo Zivotneho prostredia ci ten jeho sliedic Vindis. A kde je? dlho ho nebolo vidiet? Upratal ho? Makovici treba pripomenut patra Augustina....na to sa uz zabudlo?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je smutne co vsetko sem ste vsetci schopni napisat v nadeji na to ze bude pan Jelacic zvoleny, este aj chudaka patra sem vytahujete, je mi z Vas vsetkych na vracanie.

      Odstrániť
    2. Súhlasím s Vami. V rámci špinavej Jelačičovej kampane sa dajú ešte očakávať aj ďalšie svinstvá.

      Odstrániť
    3. zial, aj pater Augustin (vecna pamiatka mu) je sucastou diania poslednych 4 rokov. To co sa stalo sa stalo za uradovania JUDr. Intrigu, tak preco to nespomenut?

      Odstrániť
    4. Greenpeace z Marianky19. októbra 2014 o 23:49

      Pravda nevoni, to musite uznat, toto nie je spinava kampan. Tieto veci supluju svojim sposobom verejnu tabulu, kde mali byt niektore veci zverejnene, napr. dodatok zmluvy AK j&k. A ak nevidite, o co terajsiemu starostovi ide, uprimne je mi smutno. Tahanie ludi za nos, neinformovanie atd. Smutne, ze toto nevidite. Naco chcel tahat kanalizaciu za eurofondy az do lesa za ihriskom, kde nic nie je. Ma tam nejake plany? On chce rubat les, nie Dubovsky ...otvorte si oci. a spytajte sa ho...

      Odstrániť
    5. Súhlasím so všetkým až na to prečo pán Dubovský (mal na to všetky nástroje) proti tomu niečo nespravil ?Konečne povedzte .Nič iné nechceme .Vraj vyčítal starostovi že nerobil verejné zhromaždenia. Ale veď aj on mohol mať poslanecke hodiny /rozumej napr. raz v mesiaci by mal vyhradené dve hodiny pre občanov na obecnom úrad a takto by mal jasne vyhrané ! Pri takej rozostavanosti a problémoch a hlavne keď plánoval kandidovať to bolo potrebné.Alebo chyba v programe ?

      Odstrániť
    6. Greenpeace to napisl uplne presne. Ak si mysli anomym ze jelacic vedie spinavu kampan, tak nech si tento anonym ide rychlo umyt ruky a mozno sa ani poradne neumyje.A nech si dobre umyje aj oči, ked dobre nevidí. Zabudol by som, nech sa nauci aj citat a rozmyslat.

      Odstrániť
  19. naco sem chodite, ked su tu iba same spinavosti...tak tuto spinavu pravdu necitajte, co sa este dozvieme, co este nas blahoslaveny starosta urobil ?? este nieco vytiahnite, dobre sa to cita. ja volit nebudem, ale tento pan sprostosta ci starosta by po papuly zasluzil.

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Navrhujem toto. Kazdy Jurika negativ by mal nazbierat svoj, alebo svojho domaceho milacika vykal, a dal ho Radkovi bud do schranky alebo rozotriet na celne sklo jeho striebornej audiny. Aspon nikto z nas nepojde do basy za to, co by sme mu najradsej urobili (semenniky v prievane a pod.) Sme za? Mozme tomu dat light motiv, ze "Spolocne kakame na Juriku"

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

      Odstrániť
    2. vidím, že si užívaš!

      Odstrániť
    3. Sklapni Jurikovec, uz Ti odzvonilo.

      Odstrániť
    4. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

      Odstrániť
    5. TOTO BOLO SUPER:DDDDD
      SOM ZA!!!!!!

      Odstrániť
    6. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

      Odstrániť
  21. Svata prostota daj im rozum. Mariatalske kortesacky zacali.

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Nuz na primitiva primitivne. To je jedine co funguje. Moralka a rovne pravo p. Jurikovi nic nehovori, pretoze vypaluje obcanov, vybera uplatky, rozbija aj to, co je pekne. Vsade naviac rozvesava svoje mramorove plakety ako keby bol Pan Boh. Tesim sa, ako ho v druhej polke Novembra defenestruje novy starosta, ci uz to bude p. Dubovsky alebo p. Jelacic. Obavam sa ale, ze to co novy starosta najde budu sudne spory proti obci, neuznane vydavky v ramci europrojektov (ktore bude musiet obec vracat) a celkovo zavazky zdokumentovaneho a skryteho charakteru. Obom protiJurikovskym kandidatom drzim palce. Jedine, o co Vas prosim, p. Jelacic, nenechajte to, co na urade najdete len tak. Dajte tolko trestnych oznameni, kolko je treba a vymahanie skod od pana JUDr. Juriku. Nastane cas zuctovania.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A z čoho chcete vymáhať škody ?On niečo vlastní ?Veď si to ošetril .

      Odstrániť
    2. Tak exekutori ho zozeru, osobny bankrot, basa, psychicke zrutenie. Ide o to Juriku znicit, zlikvidovat tak, ako on likviduje lud v tejto dedinke.

      Odstrániť
  23. Relacia bola voci starostovi viac zhovievava akoby si zasluzlil. A nevystihla ani len desatinu spiny ktora sa v marianke deje. aspon 5 dalsich dielov by to chcelo, a aj tak by to bolo stale malo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úplne s Vami súhlasím, ale na to by bolo treba, aby ste sa ku mne pridali viacerý obyvatelia Marínky, ktorý majú so súčasným starostom zlé skúsenosti, tak ako ja. Myslím si, že prvý krok k tomu je podpísať sa po to čo napíšem, páni anonymi.
      Ľuba

      Odstrániť
  24. Dubaka nevolime je to farizej co sa tyka p. Jelacica tak nevieme este nic neukazal. Uvidime ako sa predvedie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Však sa predvádza týmto blogom.

      Odstrániť
    2. .A čo by ste ešte ste chceli aby ukázal ?! Ukázal to čo neukázal nikto .

      Odstrániť
    3. Ja som presvedceny, ze Jelačic nam este nejaku Jurikovsku specialitku ukaže - aby sme boli lepšie v obraze v tych marianskych podvodoch. Ci sa predvedie aj nejak inac ako blogom uvidime, on nema tie moznosti na nejaku miestnost ako dubec a jurik, ale bol by som rad keby som mohol ist na jeho stretnutie s volicmi aj keby to bolo niekde na lúke a môze aj prsat.

      Odstrániť
  25. Mne sa celkom dobre pozdava Miro Kovac ako starosta, ma rozhlad a pozna vela ludi v Marianke. Osobne si myslim ze ma celkom velku sancu nieco dokazat.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten odstupi a vyzve obcanov aby volili JUDr. Intrigu

      Odstrániť
    2. Dídžej a Gašparko su iba nastrcene figurky pana pravnika, aby zobrali hlasy.Ešte nič nepovedali a pan starosticek na tomto blogu obcas zarype a sleduje, kedy bude jeho cas prejavit sa, ako inac - "cestne a pravdivo".Jelacic otvara oci podlozenymi argumentami, neuraza - vedie slusnu agitku, ukazuje nam vsetkym o com sme nevedeli a mozno sme mali len zahmlenu potuchu - je to vysoka skola pre nas, ako sa ma k veci postavit cestny clovek.

      Odstrániť
  26. Volim J.Dubovskeho bol som na predvolebom stretnuti a co hovoril tak malo hlavu a patu. Mna presvedcil a ma moj hlas.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dubovsky bol jedným z tých poslancov, ktorý podporil enormné navýšenie daní a teraz to kritizuje! Farizej!!!

      Odstrániť
    2. Ale na predvolebnom a povolebnom stretnuti hovoril inak. Asi v takom zmysle ze bol oklamany.

      Odstrániť
    3. Zas raz bol oklamaný .Má smolu.Už bol viac krát oklamaný. Nie je to aj jeho chyba že sa nechá večne klamať ? Môže byť rád že to tak dopadlo .Prečo zas provokuje svoj osud ? Nie je to ako s tým Mirom Kováčom ktorý je na zábavu a J. Dubovský zas behá za loptou ?Sú to tí správni ktorí vyčistia tento chliev ?Veď to nie je nič proti nim len každý by mal robiť to čo vie. Inak tá práca ak by ju náhodou niekto chcel robiť čestne nebude nič na závidenie ..

      Odstrániť
    4. Čo sa ľutuje? Paprče dvíhal na navýšenie daní - jedine klame on. Nech sa venuje športu, nech behá po ihrisku, ale obecnej politike nech dá pokoj. Nulový kandidát na starostu.

      Odstrániť
  27. Ja ho volim tiez, len bohuzial to nestaci, aby bol zvoleny Dubovsky ako starosta. Daleko viac zalezi na tom, aby boli zvoleni 9 rozumni poslanci.

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Kovaca urcite nebudes volit, lebo ten sa vzda v prospech Juriku.

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Otazka za milion ktory su to? niektorych vobec nepoznam, ale mozno umysel maju dobry, neviem.

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Kto su Jurikovi ludia - kandidati na poslancov? Koho teda nevolit? Developer je samostatna kategoria asi.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak chcete kontrolovať developera musíte ho voliť.

      Odstrániť
    2. však je to napísané o riadok vyššie.

      Odstrániť
  31. Kovac sa vzda v prospech Juriku? Posul som vselico, ale toto asi nie. Kovac ma sancu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čo špekulujete? Opýtajte sa to priamo Kováča!

      Odstrániť
    2. Kovac je slaby, vie robit ako taku zabavu ale inak nic. poznam ho dost dobre.

      Odstrániť
    3. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

      Odstrániť
  32. Jurikovi poslanci - Kovac, Gasparovic, Porges, Kral, Neumar, Hason, Holly, Hrban, Semetka, Juracic, Muskat

    Dubovskeho poslanci - Brestovansky, Bubnic, Jakubik, Hatokova, Dolezalova, Martinovic, Ondrejcek, Jelacic st.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A či tí ostatní kandidáti? V prípade zvolenia, na koho stranu sa priklonia. Podľa mna bez akejkolvek šance na zvolenie: Brestovanský, Jelačič st., Jelačič ml., Jakubík + 2-3 ďalší bez šance.

      Odstrániť
    2. No vidis. Ja a vela ludi ma prave opacny nazor ako ty s tymi sancami.

      Odstrániť
    3. Skúsme si to porovnať po voľbách.

      Odstrániť
    4. Vazeny pan ,,Nostradamus,, anonymny.
      Odkial mate to rozdelenie poslancov? V prvom rade sme zatial len kendidati,nie poslanci.a nerozumiem preco tu ludom vnucujete mylne( teda aspon co sa mna tyka) informacie. Mam jasne napisane NEZAVISLY KANDIDAT,a v pripade zvolenia chcem pomoct pri rieseni veci v prospech obce a teda aj nas obyvatelov a nie len napomahat niekomu pri rozhodovani len v prospech jednotlivca,ci malej skupiny ludi.my sme sa spolu rozpravali,ked tak presvedcivo pisete ze som ,,Jurikov poslanec?keby sme sa o niecom takom rozpravali,tak by som povedal len tolko,ze som na strane Mariancanov,nech je starosta ten,ci onen. Co tak neriesit spekulacie a radsej sa spravne rozhodnut pri volbach?nie je totiz hrdinsvo pisat sem bludy. Ja si za svojim slovom stojim a nemam problem podpisat sa.
      S pozdravom a zelanim pekneho vecera Lubos Muskat

      Odstrániť
  33. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

      Odstrániť
    2. Ten treti je kto?

      Odstrániť
    3. Vychádza mi to takto: v pravý čas odstúpi Gašparovič a Kováč, Dubovský a Jelačič sa vybijú medzi sebou a tretí JURIKA bude jasný víťaz. Ale takto ste si to mohol prepočítať sám a tak to aj bude.

      Odstrániť
    4. Nezavádzajte.
      Ak chceme naozaj niečo zmeniť zvolený nesmie byť nikto kto už v zastupiteľstve bol.Soory.
      Vám to nestačilo ? Koľko volebných období ešte potrebujete o tom istom písať ? Už na to nemáme a aj doba bude zlá. Čo vymýšlate ? Žiadna štafeta - treba konečne upchať diery a vyvetrať .Inak sa to isté bude stále točiť - štafeta pobeží a nič ste nepochopili. A potom keď sa nám to podarí sa treba zaujímat a nie len raz za štyri roky .Dobrú noc .

      Odstrániť
    5. Suhlasím, že treba nového cloveka. A tým je tu len Jelačič. Vnímajme pozorne jeho blog a je nám to jasné. A je na kazdom jednom z nás, co tu chceme mat poriadok, bezúplatnost - aby sme Jelacicovi robili agitku. A presvedcili Dubovskeho, aby sa vzdal v prospech Jelaciča.

      Odstrániť
    6. Ideme do toho !

      Odstrániť
    7. Dubovský a vzdať sa? Snívate alebo čo? Však štyri roky na tom robil, aby kandidoval. Oni sa nemôžu a ani nebudú chcieť dohodnúť. Myslíte, že platia také počty ako si niektorí myslia vo veľkej politike. Je naivné si myslieť, že napr. ortodoxný volič Dubovského bude voliť Jelačiča. Zobuďte sa!

      Odstrániť
    8. Môže byť ale
      Kde na tom Dubovský štyri roky pracoval ?Mal interpelácie ?Zaujímal sa o iné dianie ako o športový areál ?Mal stretnutia s občanmi ? Mal .... ?

      Kto je ortodoxný volič Dubovského ?


      Odstrániť
    9. A koho chcete voliť? JUDr. Intrigu?

      Odstrániť
    10. Mne je to potom jedno a voliť nepôjdem . A myslím že nás je viac tak neblbnite a nerobte si srandu ako partia adolescentov ktorých vypustili z reťaze .Každá sranda keď sa opakuje prestáva byť srandou.

      Odstrániť
    11. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

      Odstrániť
    12. A už je to tu ako som predpovedal - dnes odstúpili z kandidatúry Kováč a Gašparovič! Dubák ani Jelač nemajú šancu - vybijú sa medzi sebou a tretí zvíťazí.

      Odstrániť
    13. Dúfam, že budeš mať pravdu!

      Odstrániť
  34. To su provokácie - nič iné nevedia .Inak provokater 9. myslel pana Jelačiča st. Nechajte ich zabávať sa .Aj to sú názory .Aspoň vidieť že tento blog je otvorený všetkým na rozdiel od iných... tak čitajme ďalej a nech si spraví každý úsudok sám

    OdpovedaťOdstrániť
  35. Ja volim Porgesa za starostu a Makovickeho za jeho nastupcu.

    Dusan

    OdpovedaťOdstrániť
  36. Už vam zvlhol prach prispievatelia? Jelačič rýchlo navrhni nejakú tému alebo pikošku, lebo o pár dní ti tento blog zakape.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

      Odstrániť
  37. Prach ktorý tu máme zvlhol nam všetkým lebo napršalo.

    OdpovedaťOdstrániť
  38. A čo je toto periodická tlač ?

    OdpovedaťOdstrániť
  39. Myslím že tu sa nehrá o množstvo ale o kvalitu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už vam zvlhol prach prispievatelia? Jelačič rýchlo navrhni nejakú tému alebo pikošku, lebo o pár dní ti tento blog zakape.

      Odstrániť
    2. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

      Odstrániť
    3. Asi zvlhlo tebe niekde. Ak hovoris o pikoskach", tak nevies (nechces) rozoznat a vidiet realitu v nasej obci.a len zurivo utocis. Ak ti nestaci to, co je tu odprezentovane faktami, je mi ta luto.

      Odstrániť
    4. Na zverejnené "fakty" sa môžem vykašlať.

      Odstrániť
    5. Tvoja vec. ked sceš ostat neviedomý, tak ostaň.

      Odstrániť
  40. Neda sa tu byť stále okrem iného aj džezové dni začínajú ale veď zatiaľ si čitajte fakty.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

      Odstrániť
    2. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

      Odstrániť
    3. Hoci si na oficiálne výsledky musíme ešte počkať, už je jasné, že o ich konečnom stave rozhodli nevoliči. Navyše, pri oficiálnej volebnej účasti 52,42 % je otázne, koľko občanov prišlo do volebnej miestnosti, no namiesto vyznačenia kandidátov nechali na volebných lístkoch odkazy, z ktorých súčasná moc má sotva radosť. Môže ju však mať z povolebnej legalizácie moci. Horšie je to s možnosťami, ktoré má v súčasnej spoločenskej kríze.

      Odstrániť
    4. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

      Odstrániť
    5. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

      Odstrániť
  41. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť