Záujemcom o automatické zasielanie notifikácií o nových príspevkoch

Ak máte záujem o automatické odoberanie emailov o nových príspevkoch, tak sa zaregistrujte v políčku v ľavej lište

Stránky

pondelok 5. novembra 2018

Podporujú ma v kandidatúre na starostu


V kandidatúre na post starostu obce Marianka má okrem obyvateľov v našej dedine podporujú aj ďalšie osobnosti.

Veľmi si vážim podpory zo strany Juraja Drobu, ako župana. Spolupráca s BSK v ďalšom rozvoji Marianky nesmie chýbať. Veď napríklad cesta cez naše Mariánske údolie je v správe BSK, a teda toto musí byť jeden z pilierov pri ďalšom rozvoji tohto údolia.





Juraj Droba, SaS, župan Bratislavského samosprávneho kraja:

„ Ako župan zvolený za SaS a širokú pravicovú koalíciu podporujem kandidátov SaS na starostov a poslancov mestských a obecných zastupiteľstiev. Pri výkone svojej práce kladiem dôraz na kvalitu riadenia a teším sa na spoluprácu so všetkými, ktorí majú dobrý program a spôsobilosti na jeho naplnenie.



Juraj Blusk, SaS, regionálny predseda pre región Malacky
„ Situáciu v Marianke treba riešiť a zlepšiť. Preto sme sa postavili za kandidatúru Petra Jelačiča na pozíciu starostu obce Marianka.







Darina Abrahámová, divadeľníčka:
„Peter má guráž, vytrvalosť aj ochotu pomáhať a vie ako na to.“








Jozef Brestovanský, poslanec v Marianke:

„S Petrom 4 roky ako poslanci bojujeme v záujme obyvateľov Marianky.  Niekoľkokrát sme doporučovali starostovi zverejňovanie rozhodnutí stavebného úradu. Peter nemá v Marianke osobné záujmy. Viem si ho predstaviť na poste starostu.





Rado Prepík, obyvateľ lokality Pánsky les, Marianka
„Peter ide so srdcom do riešení problémov Marianky.“

2 komentáre:

  1. Dnes je streda . Od zajtra je moratorium k volbam. A Hason dal dnes poroznasat, ako pise, po celej obci svoj letak, tzv. vychvalovak na seba a okiadzavac na druhych, ktori mu nepasuju do jeho kramu. Odpocet svojho posobenia mal urobit na Obecnom zastupitelstve a nie sa teraz schovavat za papier.
    Uz to obesil dnes pred obedom aj na internet cez obecny web.

    Vraj sa chce s nami obcanmi v tomto jeho letaku podelit o svoje skusenosti pri vykone funkcie starostu a spoluprace s poslancami- o, ake vznesene a dobrocinne slova od pana v prvom rade developera.

    Ze vraj dodrziava Uzemny plan obce - TO JE KLAMSTVO - ROZPRAVKA PRE NEVEDOMYCH.
    Prave preto utoci na Jelacica, lebo ten napisal, ze ak bude starostom, zverejni v stavebnych cinnostiach to, co Hason z jeho stavebnym uradom zatajuje. Na Jelacica utoci hlavne preto, lebo nechcel spolupracovat s Hasonom pri jeho (napisem to mierne) necistotach.
    "Necistoty" Hasona boli dovodom, preco Jelacic dobrovolne zlozil zastupovanie starostu - jasne to Jelacic uviedol na obecnom zastupitelstve.

    Hason urobil riadny PODVOD tym, ze od zajtra uz nema Jelacic sancu (lebo je moratorium k volbam)na svoju obranu a vyvratenie tychto klamstiev a ohovarania. A nemenej dolezite je aj to, ze tymito klamstvami zavadza obcanov celej obce.
    Musim uznat, ze s pravdepodobnostou rovnajucou sa istote spolu s bandou Bubnic a hlavne Dubovsky + 3 to na diskreditaciu a ociernovanie Jelacica dobre vymysleli. Nacasovali to ako medialny podvodny profesionáli. Aj ruski hekeri sa mozu hambit.

    Neviem, ako je to so stavbou domu, ale k tomu by sa mal urcite Jelacic vyjadrit.

    Hason robi teraz vsetko pre to, aby poskodil Jelacicovi. Som presvedceny ze je to jediny z kandidatov, ktory je neuplatny. Ak bude starostom Bubnič (pan boh ochranuj), tak tu ma Hason obstarane - bude treba tuto agitku od Hasona pre Bubnica splatit. Ako? Ved Hason tu uz nakupil tolko pozemkov, ze musi s nimi robit vystavbu - a nech sa tu v Marianke my obcania zblaznime z neunosneho narastu obyvatelov. To bude chciet aj vacsiu skolku, skolu...Ovocie predchadzajucich starostov mieni Hason dokonale "vylepsit".

    Porgesa a Holeho nemusim, pamatam na casi Juriku. Ale Jelacic sa s nimi NESPOJIL.
    Snazil sa spolu s nimi riesit Hasonove necistoty s financiami, ktore Hason daval do Sportovej ulice, namiesto do Bystrickej. Hason tu svojou dezinformaciou spaja a fabuluje.
    Bystricka je od zaciatku a je aj teraz s vyclenenymi eurami, ktorych je malo v Prvej Marianskej podfinancovana. Ked nie je cele financne krytie Bystrickej, tak prace 1M nemoze a nesmie zacat. A takto Hason s podporným mlcanim konatela 1M Kisona oblboval vsetkych obcanov, hlavne na Bystrickej, ktorym hovoril aj termin dokedy bude aj asfalt. Fuj!!! - umyselne zavadzanie a klamanie "trpitelov" na Bystrickej!!!

    Teraz maju sancu spamatat sa Holy , Porges a Jekel. Ich kandidat na starostu Statelov by urobil dobre pre obec, keby sa vzdal kandidatury v prospech Jelacica.
    Ak su dostatocne chytri (a to urcite su), tak to urobia, lebo Jelacic ma vacsiu sancu a podporu ako Statelov. Ked zostane Statelov dalej ako kandidat, tak tato skupina nahrava Bubnicovi (da sa povedat, ze Hasonovi a Dubovskemu).
    A Marianka, teda hlavne obcania Marianky maju po prdeli.

    Developerovi Hasonovi ide len o jedno - aby nebol starostom Jelacic, preto bije aj pod pas. S kazdym inym okrem Jelacica si poradi. Preto robi spinave a podle veci vo forme kampane pre Bubniča, pri klamlivom okydavani tych, ktori mu stoja v ceste jeho dveloperskych aktivit.

    Dajte tento moj komentar aj na fejsbuk, uz je malo casu.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. dakujem za komentar, presvedcil ma, ja som vlastne uz naposledy chcel dat hlas jelacicovi, len som bol nepritomny..

    a este som si na sykorovom gulasiku (vyborny bol, dakujem maros!) konecne pozrel s jelacicom do oci nazivo a podal ruku a nemal som z neho ten trochu cudny pocit ako z bubnica a hasona. daco zle im ide z oci :))

    u mna teda inzinier jelacic!

    OdpovedaťOdstrániť