Záujemcom o automatické zasielanie notifikácií o nových príspevkoch

Ak máte záujem o automatické odoberanie emailov o nových príspevkoch, tak sa zaregistrujte v políčku v ľavej lište

Stránky

utorok 15. decembra 2015

Prečo to ešte nie je na webe obce?

Predseda NRSR Peter Pellegrini rozhodol už 3.12.2015 o termíne nových volieb do orgánov samosprávy obcí. Zároveň to vyšlo aj v zbierke zákonov. Termín volieb bol stanovený na sobotu 9. apríla 2016.

Prečo sa táto informácia ešte neobjavila na webe obce Marianka?

Rozhodnutie predsedu NRSR si možete pozrieť tu-> Rozhodnutie

Dokument zároveň na poslednej strane zobrazuje harmonogram lehôt pre tieto voľby.

6 komentárov:

  1. tam neni su ine dolezite veci, toto je malickost.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. chcem sa spytat ci sa nasa obec zapojila do Datoveho centra obci, ma zjednodusit obcanovi komunikaciu
    http://spravy.pravda.sk/regiony/clanok/377505-samosprava-bude-od-januara-komunikovat-elektronicky/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neviem odpovedat, treba tuto otazku polozit na nadchadzajucom OZ. Skor si myslim ze nie, ako ano, ak by sa obec do niecoho takehoto zapojila, urcite by o tombola nejaka informacia na webe obce, ze veci sa daju vybavovat aj elektronicky.

      Odstrániť
  3. pokiaľ viem na webe obce sa neobjavuje viacero vecí rovno sa vás ako kandidáta na starostu obce spýtam jednu otázku ak môžem.
    Nemyslíte si že by bolo lepšie a vhodnejšie ak by mal na starosti oficiálnu stránku obce na starosti človek, ktorí nie je poslancom ani nemá inú funkciu v zastupiteľstve?
    Objektívnosti webu by to určite pomohlo. Navrhujem vám v prípade vášho zvolenia zostaviť dobrovoľnícku základňu ľudí ktorí by občasne na web obce prispievali článkami nie len z chodu obce.

    S pozdravom Erik Juračič

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej, mate pravdu, na web sa davaju veci, podla akeho filtra neviem. Z mojho pohladu clovek, ktory ho (web) robi, ho sam filtruje, co sa prispevkov tyka a uverejnuje jednotlive prispevky. Je vlavo na fotke na hlavnej stranke obce.


      Web Marianky treba spravit profesionalnejsie, a viem zaistit, ze by to obec vobec nestalo velke peniaze ak vobec nejake. Mam na to urcite moznosti. A urcite by sa o web mal starat clovek, ktory je tomu naozaj zainteresovany, nie je jednofarebny. Volnosti v prispevkoch, pokial by to bolo na prospech obce, by som tiez nekladol prekazky, aby informovanie a prispevky neboli len zalezitostou MARIATALu, ale aby sa tu aktualne informovalo, prispievalo a podobne. Jednoducho, web obce je otvorena otazka, ktoru by som urcite chcel riesit. Teda zvysit kvalitu a obsah, navstevnost a pod. Ved aj moja snaha o elektronicku tabulu nepresla, aj ked to malo sluzit pre ludi.

      Odstrániť
  4. No takto, mnoho vašich názorov zdieľam no spôsob akým ich prezentujete (prezentovali ste ak som bol na schôdzi) sa mi zdá prinajmenšom hrubý. Chápem že aj medzi poslancami sú isté detské roztržky a neviete sa od nich odosobniť (napríklad: Z mojho pohladu clovek, ktory ho (web) robi, ho sam filtruje, co sa prispevkov tyka a uverejňuje jednotlive prispevky. Je vlavo na fotke na hlavnej stranke obce.) proste napíšte že web robí pán Porges... akože ak je ničo pravda nemá cenu to schovávať za nejaké inotaje:) ale jediné komu takéto správanie škodí je Marianka a jej obyvatelia.(nemyslím len vás ale celkovo kolektív poslancov je v súčastnosti až príliš rozhádaný na to aby sa niečo zmenilo k lepšiemu)


    Ale aby som prešiel k podstate tohoto článku spraviť internetovú stránku nie je problém zaplatiť človeka čo spraví internetovú stránku tiez nie je problém napr www.izolujem.sk som robil aj trvalo mi to asi 2 dni (bez obsahu) a zaplatil som len za doménu a hosting asi 25€ ročne... problém však vidím v tom nájsť človeka od ktorého môžete očakávať že bude uverejňovať všetko čo treba ale nebude znižovať hodnotu stránok odpadom ktorí sa proste na web nehodí momentálne si neviem predstaviť nikoho zo zamestnancov obce alebo poslancov zo by niečo takéto dokázal. Nie je to však kritika každý ma vlohy an niečo iné !

    Erik Juračič.

    OdpovedaťOdstrániť