Záujemcom o automatické zasielanie notifikácií o nových príspevkoch

Ak máte záujem o automatické odoberanie emailov o nových príspevkoch, tak sa zaregistrujte v políčku v ľavej lište

Stránky

pondelok 10. novembra 2014

Dve tváre Marcela Porgesa


časopis Mariatál 2/2010, strana 20 (link):

Citácia z volebného Mariatálu 2/2010 pri prezentácii Marcela Porgesa:

"Ku zoznamu kandidátov na poslancov a kreslo starostu v týchto voľbách ešte poznamenám
- je šokujúce, že dnes sa nehanbí opať kandidovať (infiltrovať) do orgánov obce človek, ktorý:
Pouzatváral s investormi nevýhodné zmluvy pre obec, na ktoré bude dedina ešte dlho doplácať.
Úradnou cestou (registrácia ochrannej známky) si výlučne na svoju súkromnú osobu chcel drzo prisvojiť názov obecného spravodaja „Mariatál“.
Pri odchode z funkcie starostu kompletne vymazal webovú stránku obce Marianka.
Rozhádal dedinu tak, ako nik iny.

Marianka sa dokázala zbaviť kráľa vo voľbach 2006. Našťastie nie je až tak dôležité, kto bude dnes na poste poslanca, snáď mu voliči dajú jasný odkaz."

koniec citácie.

Prečo zrazu Marcel Porges takto razantne zmenil pohľad na Jozefa Kráľa? Prečo ho zrazu odporúča ako ľudí do obecného zastupiteľstva? Už mu tento človek nevadí, že pouzatváral..., úradnou cestou..., pri odchode..., rozhádal...? Neviem, kto zmenil štýl vyjadrovania, ale činy a kroky Jozefa Kráľa sa z minulosti zmeniť nedajú. Tak potom kabát obrátil Marcel Porges. Prečo? Je Jozef Kráľ človek, ktorý je zrazu na strane Radovana Juriku a teda preto? Veď na začiatku súčasného funkčného obdobia bol väčšinou skoro proti všetkému. Kedy a prečo zrazu začal byť Jozef Kráľ človek, ktorý podporuje Radovana Juriku?  A prečo názor na Jozefa Kráľa zmenil Marcel Porges?

P.Porges, keď chcete reagovať na porovnanie uvedenej citácie s Vaším doporučením vo volebnom Mariatáli 2/2014, ktorá sa bude týkať výlúčne tejto citácie a zmeny pohľadu na p.Jozefa Kráľa, čo Vás k tomu viedlo, pošlite mi email, máte ho. Ja Vašu reakciu bez korekcií uverejním.

Podotýkam výlučne zmeny, že ste v r.2010, nevedeli ani p.Kráľovi v Mariatáli prísť na jeho meno a teraz ho odporúčate zvoliť.

51 komentárov:

  1. aktualne: www.marianka.sk

    Oznam k voľbám do miestnej samosprávy obce Marianka
    Podľa organizačno technického zabezpečenia volieb bolo povinnosťou starostu obce vymenovať zapisovateľa Miestnej volebnej komisie v Marianke do 28.augusta 2014. Starosta vymenoval zapisovateľku Ľubicu Pápayovú. Politické strany, politické hnutia a koalície, ktoré podali kandidátne listiny pre voľby do obecného zastupiteľstva mali možnosť v termíne do 21. septembra 2014 delegovať svojich zástupcov do miestnej volebnej komisie. Nakoľko takto strany nevykonali, bolo povinnosťou starostu obce vymenovať zostávajúcich členov MVK do 22. septembra 2014. Menovaní boli členovia:

    RNDr. Milan Hudeček CSc.
    Marta Danková
    Zuzana Kovárová
    Alena Bordáčová
    Edita Radačovská

    Marta Danková, predseda miestnej volebnej komisie

    OdpovedaťOdstrániť
  2. takýchto "statočných" tu už neznesieme
    je očividné, že ich vlastné záujmy dokážu priam zázraky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak už nám je to všetkým jasné, prečo pán starosta tak otáľal so zverejnením VK.
    Pani Radačovská už nekandiduje za poslankyňu OZ v tomto volebnom období, preto môže byť členkou VK.
    Práve ona veľmi dobre pozná praktiky zmanipulovania volieb v roku 2010 Bolgáč verzus Jurika.
    Voliči pozor na transparentnosť volieb! Moja zázračná guľa neveští nič dobré!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ingrid hergottova10. novembra 2014 o 14:36

    PETKO, uz oddychuj - velka VDAKA za tvoje prispevky, k tomuto len tolko - aj zvieratka v ZOO maju viacej charakteru ako ludia zijuci medzi nami domacimi - MARIANCANMI!!! mas u mna ten najlepsi drink,,,

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Budete hodnotiť všetkých kandidátov?

      Odstrániť
  5. pozná niekto tých ľudí s komisie?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. zaujímavá je prvá časť, ktorá hovorí za všetko. Citujem p. Porgesa: okrem iného "Zväčša s p. Ing. DUŠANOM MAKOVICKÝM sme boli pri PLÁNOVANÍ, ZHÁŇANÍ PEŇAZÍ, REALIZÁCII A DOHľADE PROJEKTOV..."
    dúfam, že p. Porges skončí v tomto období podobne ako jeho spoluplánovač, spolurealizátor, spoludohľiadač a spoluzháňač p. Makovický.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. a že "zástupca starostu"

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pán Porges, vy máte doma zrkadlo? Ak áno, skúste sa doňho pozrieť a porozmýšľajte o tom, čo tam vidíte...

    OdpovedaťOdstrániť
  9. jurikovci zoberte aj mňa medzi seba.. nie som drahý

    OdpovedaťOdstrániť
  10. nezávislý kandidát "podnikateľ" Porges
    podľa mňa si robí srandu

    OdpovedaťOdstrániť
  11. pán zástupca máte občana za dverami.... haló

    OdpovedaťOdstrániť
  12. http://www.pluska.sk/plus-7-dni/z-domova/spachal-pater-augustin-samovrazdu.html
    toto je dnešná tvár marianky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To už neviete, čo vytiahnuť? Pater Augustín bol super človek a to si ani po smrti si nezaslúži aby spokojne odpočíval??? To je naozaj nevhodné sem dávať. Dúfam, že aspoň na tomto sa zhodneme.

      Odstrániť
    2. páter by si zaslúžil za dosť učinenie

      Odstrániť
  13. Pán Jelačič, klobúk dolu čo sa Vám podarilo. Zasiať do ľudí nenávisť, ńeskutočnú zlobu, podozrievavosť. Podozrievavosť aj tam, kde vôbec nie je namieste. Keď niekto robí prácu pre Marianku, nemá z toho nič, len dobrý pocit, aj toto sa Vám a prepožičanému blogu podarilo... Znechutiť a nič nerobiť, len čakať čo dokáže ten Váš najlepší. Určite sa ohradíte, že veď Vy ste ponúkli iba svoj blog na vyjadrovanie ludí...Voviedli ste ich do sveta intríg a špinavých praktík. Asi sa v tom vyznáte. Keby ste svoj blog podmienili, aby sa každý predstavil svojím mailom, určite by to vyzeralo inak. Teraz je už neskoro, žiadať aby sa ludia predstavili.
    V jednom z príspevkov bolo ako starosta Jurika vie všetko, a do všetkého sa púšťa, ako nič nedorobí. A vy čo? Máte ku všetkému pripomienky, nahodili ste x tém. Tiež sa vo všetkom tak vyznáte? Vy áno a iní sa nevyznajú?
    V príspevkoch od Vás je buď klamstvo, alebo polopravda, alebo zamlčané skutočnosti, čo mení celkom pohľad na danú vec.
    Kandidát na starostu p. Dubovský celé štyri roky klamal ľudí, aby vyzeral že aj jemu ide len o prospech Marianky. A dovolím si tvrdiť, že KRADOL informácie a posúval ich Vám, aby ste ich vytrhli z kontextu a použili vo vhodnej chvíli, čo ste aj urobili. A to má byť starosta?
    A to posudzovanie poslancov? Aké máte kritériá? Aj v tom ste odborník?
    V mojej schránke sa objavil pamflet, asi pani Charvátovej. Čo nemohla predniesť na predvolebnom stretnutí p. Juriku hádzala do schránok. Samé kydy. Ešteže sa priznala že nie je v Marianke prihlásená a žije tu už desať rokov. / Čo jedna žena nespraví pre dobrého suseda?/
    Tí, čo tu nie sú tu prihlásení nech nezasahujú do diania Marianky. Nemajú na to morálne právo. Veď používajú
    všetko, čo prihlásení mariančania. A čo sa deje v Marianke, nech komentujú, resp. kydajú až keď sa prihlásia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Charvátová sa dobre bavila na tzv. zabíjačke v TUTE a potom pod vplyvom dobrej nálady predniesla ten trapný príspevok. Ľutujem ju, že dopadla ako dopadla. Ale čo neurobiť pre suseda.
      Plne súhlasím s názormi anonyma z 18:51

      Odstrániť
    2. 18:51 Mily anonym. dakujem za kompliment, ze co vsetko sa mi podarilo. Ja som do ludi nesiel zasiat nenavist, precitajte si dovody mojho odstupenia. Otvorit oci, je hlavny dovod. Aky prepozicany blog?Ake intrigy? ake spinave praktiky? Ak je zverejnena pravda spinava praktika, potom sa vam ospravedlnujem, ale potom vam nie je urceny tento blog.

      Blog pouziva urcitu sablonu, zial je tu aj moznost pisat anonymne, nevyhodil som tento prispevok, aby ste videli, ze ludia si tu mozu precitat nazor aj z druhej strany.

      Ja nehovorim, ze sa vyznam vo vsetkom. nahodil som x tem, to je pravda. zial, asi ste to zle citali a zle pochopili, preto tento blog nie je urceny pre vas. Nie som chrobak truhlik, ktory vsetko vie, vsade bol...atd. Ale o dianie v Marianke sa zaujimam, hlavne chodim na OZ a citam zverejnene dokumenty, pocuvam s otvorenymi usami. Kto z vas aktivne chodi na OZ? Tvare poznam, niektorych po mene, ale vela ludi to nie, a dovolim si tvrdit ze po starostovi, poslancoch a zamestankyniach ObU som tam ja s najcastejsou ucastou. Nekritizujme ma, ked ste ma nepoculi hovorit alebo nevideli aktivne diskutovat. Mne moj prispevok bol po 5 minutach zastaveny, lebo sa zle poslancom pocuval.

      Kde su na Dubovskeho vytiahnute nejake konkretne fakty, co zle vykonal alebo urobil? ale co sa marianky tyka, nie historie v SLZ. Dajte mi nejake fakty, ja ich zverejnim, nemam problem s takymito faktami. Ale fakty. Ze kradol informacie a podsuval mi ich? Moje informacie su z dostupnych zdrojov a este raz opakujem, pocuvam, co sa kde hovori, co mi ludia povedali, ked som zbieral podpisy. Ako boli vytrhnute informacie vo faktoch z kontextu? budte konkretny.

      Posudzovanie poslancov. Ano vadi mi pokrytectvo a falos, ktoru niektori davaju najavo. Porges, Kral, Gasparovic, kludne sa obujem aj do bubnica a dubovskeho. Radacovsku a sanda uz nema zmysel hodnotit a kritizovat, ti nekandiduju uz v tychto volbach.

      Neviem o akom pamflete hovorite, ja som dostal nejaky zltozeleny letak, aj ciernobiely. Ktory z nich je pamflet? V ktorom je viac klamstva a falose?

      ti co tu nie su prihlaseni, nech nezasahuju? Spytajte sa ich, ci im nebolo navrhnute zaplatit (ne)dobrovolny dar s urokom z omeskania za zmenu stavby alebo kolaudaciu. Najnovsie tam mate na webe p.Gandi a p.Bombiak. citajte text...moralne pravo tu nema niekto iny takto tahat peniaze z ludi. Si zoberte, ze z tych penazi sa robia investicie, ktorymi sa sucasny starosta chvali. Tak teda nemaju pravo na zasahovanie? Nemaju pravo vyjadrit sa k investiciam v obci? Ano niekto sa necha takto dotlacit k muru, niekto nie napr. p.Luba z relacie Obcan za dverami.

      da sa tu diskutovat, ale tazko sa diskutuje, ked sa niekto nepodpise. Ked ste si uz dali tu namahu napisat taky dlhy, vecny a konfrontacny komentar, mohli ste sa podpisat. Rad byt som sa s vami stretol, v klude mohol prebrat vsetky moje prispevky, vypocujem si ja vas a vy mna, vymenit si nazory, vypocut si vase argumenty.

      Mam otazku? Platili ste alebo platite stavebnu dan? Dali ste dar? Dostali ste pokutu?

      pekny vecer

      Odstrániť
    3. Aj najstatocnejsi tu byval desat rokov pred tym ako si dal trvaly pobyt za ucelom kandidovania za najstatocnejsieho...

      Odstrániť
    4. k 18:51 ja tiež s niektorymi názormi nesúhlasím ale toto tu je Demokracia.To len diktatori majú za dve minuty poriadok.Všimnite si čo robi tieto dni parlament tiež si hľadajú pravdu a to akí sú skúsení v tom hľadaní.Veď prosím vyvracajte konkrétne čo sa Vam na faktoch nepáči.Tu je na to priestor nie ako u Vás.Vy ste nedali 4 roky na to miesto ešte ste aj zosmiešňovali.

      Odstrániť
    5. Aku nenavist? tu zasial ten co kandiduje dalsie volebne obdobie na starostu, Do sveta intrig nas voviedol tiez on, o com Vy tu rozpravate, viete co je demokracia a zverejnovanie verejne dostupnych dokumentov ktore su na tomto blogu aj na webe obce? Jeden rozdiel je, na webe obce to nik necita a nedava to do suvislosti ako ne webe Jelacica. Blahoslaveni chudobni duchom.

      Odstrániť
  14. pán zástupca ja vám verím, že pravda sa ťažko počúva
    všetci sa nemôžu len dementne usmievať a zdvíhať ruky za vaše "dobročinné nápady"

    OdpovedaťOdstrániť
  15. "tí, čo nie sú prihlásení, nech nezasahujú do diania Marianky"
    neurážajte ľudí, ktorí marianke priamo pomáhajú.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dokážte v čom pomáhate

      Odstrániť
    2. Milí občania, týmto Vám oznamujem, že zakladám stránku www.mariankapotichu.sk, kde budete môcť potichu vyjadriť svoj názor a ja sa postarám o to aby to nikto nepočul. Veď tu nejde o Marianku ale o Vás statočných občanov a verejný záujem statočných, ktorý Vás vedú k poslušnosti a oddanosti, tak sa poďme potichu porozprávať a budeme všetci statoční.

      Odstrániť
    3. Pst, ticho, ide pán starosta, pekne skloňte hlávky a buďte tichúčko, lebo vám to zráta čistým právnym spôsobom.

      Odstrániť
  16. Dobrý večer anonym 18:51,

    ja som žiadny pamflet do schránok nehádzala a ani neviem s čím ma spájate (my sme v schránke nič nemali). Ja som svoj názor predniesla v sobotu na "guláši" verejne, riadne som sa predstavila a za svoje názory sa nehanbím. Ja sa za anonym schovávať nepotrebujem. Komentovať a prezentovať svoje názory, ale vždy budem. Tak ako som povedala, máme tu nehnuteľnosť, riadne platíme dane, preto mi nemôže nikto zakázať sa k veciam verejným aj vyjadrovať. Či už tu raz trvalý pobyt budem mať, alebo si nehnuteľnosť budem len prechodne užívať! Aj o tom je demokracia... Prajem pekný zvyšok večera, Zuzana Kiššová (asi ste moje meno pri predstavení prepočuli, keďže ho uvádzate nesprávne)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano dane platite ale iba z nehnutelnosti. A co podielove dane? Tie idu inde. Tam kam idu mozte rozhodovat o comkolvek.
      A to ze som anomym? Iba sa prisposobujem tomuto blogu.

      Odstrániť
    2. Ako dlho užívali kandidáti na starostu svoje nehnuteľnosti v obci keď sa prihlásili na pobyt ?
      Vie niekto ?

      Odstrániť
    3. Ďakujem.Niekto tu teda tvrdi že súčasný starosta tu býval 10 rokov pred tým ako sa prihlásil.Ja viem tiež tak že sa prihlásil len preto aby mohol kandidovať v minulých voľbách.Inak by ho nikto nedonútil. Bolo mu ukradnuté koľko z podielových daní dostáva obec.Vraj mal aj studňu budovanú načierno.Žiadna ohláška.Ak to tak nie je vyvráťte to.Vodu káže víno pije.To je len jeden názorný príklad.A ten druhý kandidát na starostu ?A poslanci?Boli by sme určite prekvapení koľkým záleží na výške podielových daní v skutočnosti.Nejde o to za každú cenu najsť na každom chybu ide o to aby si každý z nás uvedomil že pokým nezačne od seba nepôjde príkladom a nepozametá si pred vlastnou bránou tak tá špina poletí a to obrazne aj doslovne.Na to sú ľudia veľmi citliví a ako vidíte všímajú si ,raz zrátajú a podtrhnú .

      Odstrániť
    4. presne tak, sucasny starosta sa prihlasil na trvaly pobyt pred tym ako kandidoval, a potom zacal utocit na neprihlasenych, tym ze im chcel naparit extra sadzbu dane z nehnutelnosti, nielem in ale celej ulici, bohuzial proti zakonom SR

      Odstrániť
  17. To nie je urazka, ale zbozne priane a fakt!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  18. p.Jelacic no neviem ale ste uplne, vedla ako ta jedla. Volim Krala. Urcite pre Marianku spravil viac ako VY.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no neviem s cim som vedla. volte krala, ja vas nenahovaram dat mi svoj hlas. hej, kral spravil viac, porges to popisal presne pred styrmi rokmi. ja som zatial len ukazal pravdu. a ze nic ine? spytajte sa krala, kolko som mal pripomienok na OZ za posledne styri roky ako obcan. preto kandidujem, aby som ludom nieco dokazal. s pozdravom

      Odstrániť
    2. Niekto mudry povedal že odvtedy čo bola zhodená bomba na Hirošimu žiadna pravda neexistuje.
      Ja si ale stále myslim že by sa dalo prísť aspoń k dôvodom prečo napr.prípad pána Skácela a zberného dvora mal taký priebeh aký mal.Čo viedlo autora scenára tohot príbehu k tomu aby ho písal tak ako ho napísal.

      Odstrániť
    3. no Kral urcite, podpisal zmluvu s IS Marianka o prevode prav na kanalizaciu v den ked bola tato firma zaregistrovana v OR SR, a za tu skvostnu vystavbu nad a pod Bednarovym a na Spodkoch moze on, menil Uzemny plan a podpisoval zmluvy, vlastne vdaka za ROZVOJ Marianky

      Odstrániť
    4. presne tak, keby nebolo krala, tak si tu teraz nevypisujeme. kral uz urobil svoj kus prace, tak teraz nech odpociva s permonikmi

      Odstrániť
  19. Osi vystrkujú žihadlá. Jelačič udrel na to správne hniezdo. A tí sršni sú naraz úplne vyjašení!!! Teraz budú pichať koľko budú vládať, a dopichať budú chcieť každého súdneho človeka v Marianke. Už aj rozoznávajú trvalý aj netevalý pobyt, už im akosi nechýbajú dane z neskolaudovaných domov, kde sa ľudia k trvalému pobytu práve z tohoto dôvodu nemôžu prihlásiť. A ten 18:51 pichá, jedu má dosť, verím však, že každý logicky uvažujúci človek sa pichnúť nenechá, pichnúť môže len neznalých a tých, čo je im to jedno.Tento anonym pomenúva slovami nenávisti a zloby to, ČO JE PRAVDA, podorrievavosťou nazýva to, ČO SÚ DOLOŽENÉ FAKTY, o ľuďoch (osobe) ktorá nemá z toho nič hovorí aj v prípadoch - napríklad SKÁCEL a MARTYŠOVÁ, čo sú len zrnká praktík pre seba vychytralého pána právnika, , anonym hovorí o dovedení ľudí cez tento blog do sveta intríg a špinavých praktík -pritom si neuvedomuje že presne popísal PRAKTIKY SÚČASNÉHO STAROSTU, že v príspevkoch Jelačiča sú klamstvo, polopravdy a zamlčané skutočnosti - fakty a len fakty sú v tomto blogu, riadne podložené a z tých ste úplne vyjavení. Konečne sa našiel niekto, kto dokázal špinavým nánosom dovlečeným do tejto dediny vzdorovať a zobudiť ľudí. Som presvedčený, že onedlho bude tento blog také miesto, kde sa ľudia predstavia a anonymní zostanú len tie súčasné osi.
    Dnes som si našiel aj ja "PAMFLET"- ten ma presvedčil o tom, že nie len Jelačič, ale aj autor "pamfletu"chce ľuďom ukázať pravdu- trvalo mu to dlhšie, ale predsa chce aj on ukázať ľuďom pravdu.
    Odkaz pre osi: pichajte, kúšte - ľudia majú dosť protilátok a verím že v sobotu ich správne na osi použijú.

    OdpovedaťOdstrániť
  20. P.Kráľa vždy bude voliť jeho početná rodina čo je nakoniec pekné. P. Dubovského budú voliť futbalisti aj to je pekné bez ohľadu na to čo majú alebo nemajú obaja za sebou.Ich potencionálnych voličov si jednoducho pán Veľkomožný sčital - nimi mu celkové čislo vlastných voličov bude sedieť.

    Pán Jelčič robíte prácu na ktorú tu ľudia nie su zvyknutí .Majú radi názory na ktoré sú zvyknutí z mladosti.Hája a stránia sa opačných presvedčení.To je jedna z vecí ktorá zabraňuje ľuďom najsť PRAVDU lebo sa svojich názorov držia zo zvyku.Preto asi nemôžeme čakať veľké zmeny- buďte pripravený. Ľudia sa začnú správať múdro až keď vyčerpajú všetky ostatné možnosti.Ešte asi ten čas nenastal.Ale úprimne vďaka za možnosť čitať mnoho názorov aj takých s ktorými nesúhlasím ale dotváram si tak svoj svetonázor o nás. Nikto doteraz to v obci neponúkol...len VY.A tí prví ktorí s niečím prídu sú vždy v histórií bití.

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Rodina p. Bubnica.

      Odstrániť
    2. Zajtra sa na to Bubniča spýtam, keď si pôjdem ráno kúpiť rožky do jeho lahôdok.

      Odstrániť
  22. pán Hudeček je z novej Marianky, je to veľmi seriozny pán a pani Kovárová je za slobodna Jakabová, ktorá je rodenou Mariančankou

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Peter dúfam že ludia v Marianke sú rozumný a nebudú voliť Bubniča ktorýsi presadzuje iba svoje záujmi před 4rokmi to bol obchod a teraz je to školská kuchyňa! Na schôzdach tam seděl ako d___ l a navšetko sa iba vypitoval lebo ničomu nerozumie vo varení je ok Tak nech sa drží toho

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moje slovo - neviem, ale v prípade zvolenia bude "pretlak" na zástupcu: ON alebo ONDREJČEK. Hovorí sa o funkcii prednostu obecného úradu: kandidát je JELAČIČ st. alebo ml.

      Odstrániť
    2. Neviem kto je ON. Poznam viacero ludi ktorym hovoria LENON. :-)
      Funkcia prednostu v Marianke by bola z financneho hladiska dalsim administrativnym vydavkom, a ja som proti zvysovaniu administrativnych vydavkov. So mnou o to nik o tomto nehovoril, a s otcom tiez urcite nikto.
      Ambiciou byt zastupcom starostu nemam, neviem, ake ma zastupca pravomoci a naozaj, ja nemam tuto ambiciu.
      Pekne vymyslene, ide to presne v intenciach tych "anti" letakov, co sa dnes poobjavovali v schrankach. Stvava kampan musi byt. Ja stvavu zavadzajucu a klamajucu kampan nerobim, nevymyslam si veci, uverejnujem len fakty.

      Odstrániť
  24. kampaň je kampaň...p.Jelačič, nemám trvalé bydlisko v Marianke, som rada, že môžem vyjadriť svoj názor-vďaka vám som sa dozvedela veľa nových informácií,ďakujem.V Marianke som prežila svoje detstvo od 6.r.môjho života až do r.2000 som mala trvalé bydlisko Marianka,poznám túto obec srdcom.Žije tu moja najbližšia rodina od r.1975,t.z.prví paštekári.Nikto mi nepodsunie názor.Konštatujem veľké znechutenie nad realitou v obci, z dostupných zdrojov sledujem dianie v Marianke,život sa tu zmenil, nedovolím si jednoznačne povedať +/-,každý z nás má bôľ a pravdu.Rozkrádanie a nevedomosť občana sú tu doma.Sledujem vaše stránky-nepodsunuli mi nič,dočítala som sa až...až.Mám svoj názor.S kožou ako sa povie-išli ste na trh, prajem vám, aby ste nestratili svoj entuziazmus a hlavne chuť dobré podporiť.Pokora je veľký pomocník.Škola v obci má teraz jasnú budúcnosť,nedovoľte!Neľahké.To je omrvinka v ... .Prajem si- už viac rokov postaviť si v Marianke dom, v mojom poradí už druhý.Nestrácam chuť.Nechcem ju stratiť.Prajem vám úspech,pozdravujem Adrianu a Ingu,vedia kto píše.

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Som to ja 22:22. To bola trefa, co. Tie osi naozaj lietaju aj so srsnami, pchajú svoje listocky do kazdej dierocky. Som zvedavy, ako tie listocky vysvetlí Jelacic dnes vecer?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Radičová: Atmosféra je tu zlá. Prevláda viac závisť ako radosť z úspechu. Nepripomína Vám to Marianku?

      Odstrániť