Záujemcom o automatické zasielanie notifikácií o nových príspevkoch

Ak máte záujem o automatické odoberanie emailov o nových príspevkoch, tak sa zaregistrujte v políčku v ľavej lište

Stránky

štvrtok 10. októbra 2013

Ako sa to rýchlo dá, aj bez negatívneho postoja

Na OZ dňa 25.9.2013 bola p. Statelovom vyslovená žiadosť o zverejňovanie obecnej vývesky na obecnom webe. Žiadosť podporili viacerí prítomní. Bolo im navrhnutých aj pár riešení, ako sa to rýchlo dá spraviť, bez žiadnych komplikácií. Panie z administratívy obce síce odpovedali, že na to treba ďalšiu osobu zamestnať, ale to bolo trošku prehnané. Vďaka p. Porgesovi funguje stránka obce. Ešte raz vďaka. Podľa slov starostu, je to práve on, kto sa dobrovoľne a bezodplatne o ňu stará. Preto vďaka. Na žiadosť o zriadenie obecnej vývesky na stránke však už reagoval starosta s výhovorkami a nepružne. Vyhováral sa na p. Porgesa, že on musí zvážiť, či sa to dá.

Vo veľmi krátkom čase pribudla na stránke podsekcia Predtým a potom. Vznikla po zasadnutí OZ. Takto rýchlo vznikla naozaj úctihodne.

Nemôže takto rýchlo vzniknúť aj sekcia s obecnou výveskou? Nič komplikované. Dokumenty zoskenované alebo odfotografované sa tam uložia a po uplynutí platnosti oznamu odstránia.

Veríme, že obecná výveska sa časom určite objaví na obecnom webe. P.Porges, pomôžete?

Alebo sekciou Predtým a potom si už niekto začína robiť volebnú kampaň na budúci rok?

3 komentáre:

  1. Ide len o to aby sa obyvatelia nedozvedeli to čo sa majú dozvedieť. Obec by tak stratila eso v rukáve. Už by nemohla tvrdiť "Veď to bolo vyvesené!". Na stránke www.marianka.sk NIKDY verejnú tabuľu nečakajme.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A presne to je smutne a este mu aj ludia ako MP pri tom pomahaju. Hanba im!!!

      Odstrániť
  2. Nikdy nehovorte NIKDY, verim tomu, ze ak sa stane starostom niekto iny, ako p. vyvoleny alebo jeho privrzeci p. Gasparovic a p. Kovac, tak uradna tabula bude a bude aj plnohodnotne nahradzat tu presklennu.
    Takze nikdy nehovor nikdy:)))

    OdpovedaťOdstrániť