Záujemcom o automatické zasielanie notifikácií o nových príspevkoch

Ak máte záujem o automatické odoberanie emailov o nových príspevkoch, tak sa zaregistrujte v políčku v ľavej lište

Stránky

utorok 28. októbra 2014

Výrub v Panskom lese - 2 kontroly - 2 zápisy + trestné oznámenie

Budem stručný. O výrube v Panskom lese som už písal, resp. napísal niekto iný, ja som to len publikoval. Pôvodný príspevok je tu -> Pôvodný text Výrub Panský les.

Tu sú teraz dalšie dokumenty. Zápis, ktorý spísal Mgr.Adam Windisch (na niekoho pokyn? mal od
niekoho inštrukcie? Nech odpovie on. Kam ho starosta upratal?)
 



Fotografie z miesta výrubu, a oficiálny zápis pracovníka obce. V trestnom oznámení nižšie je to jasne napísané, kto mal pravdu.

Oznámenie o spáchaní trestného činu, ktoré podal Okresný úrad Malacky, odbor starostlivosti o ŽP na Okresnú prokuratúru Bratislava 4 je jasné a prehľadné. Viac k tomu nie je treba dodať. Rozdiely v priemere drevín/stromov a vyčíslená škoda, spôsobená ich výrubom.


Položme si otázky:
  • Kto má záujem chrániť lesy v okolí Marianky?
  • Za koho a v prospech koho konal zamestnanec obce?
  • Prečo sa starosta k tomuto nepostavil jasne ako chlap?
  • Prečo, keď kontrola ŽP jasne hovorí o nezákonnom výrube, chce obec zakryť spáchanie trestného činu?
  • Prečo musel alebo chcel odísť Adam Windisch z Obecného úradu?
  • Jedná sa tu o ďalší developerský projekt, ktorý je zastrešený vedením obce?



Spýtajte sa starostu obce a obecného zastupiteľstva na najbližšom verejnom zasadnutí OZ 29.10.2014 o 16,00. Pozvánka je tu -> Pozvánka OZ 29.10.2014

17 komentárov:

  1. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Iba by ma zaujímalo prečo je to na fotke merané úplne na spodu, keď to má byť merané vo výške 1,3m od zeme, čiže reálne sa treba s tým metrom posunúť o min. meter vyššie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A čo by to zmenilo na tom metri? mozno 3-5 cm, viac nie, statna kontrola to urcite vie spocitat, Podstatne nie je ten obrazok, podstatne je to, co tu spravil ten Windisch a starosta. Starosta s Windischom tu kryju tych ludi, co toto vyrubali, Je to protekcionalizmus ako vysity. Kamaradenschaft hovoria Nemci.

      Jelacic tu pise fakty, on sa pyta, z obce sa tu pod nejakym anonymom skryvaju poslanci, mozno starosta a rypu do neho. Tak zahyb zadkom a otvor svoje usta na OZ, toto je odpoved na ten komentar vyssie "Spytaj sa Ty...", nie sem. Alebo potom pre takych ludi ako ty vybuduj si svoj Mariankistan a prestahuj sa tam, slusnym ludom neotravuj tento zdravy vzduch. Nehovorim na koho strane som, mna tu este nikto nepresvedcil, ze nekona z prospecharstva, ale som Antijurika!

      Odstrániť
    2. No zmenilo by to veľa, podľa vyhlášky citovanej v trestnom oznámení to spraví tak cca 11 cm + pokiaľ je to krátkoveká, alebo slabo poškodená násobí sa to koeficientom 0,9, alebo 0,8. A zo 101cm máš razom 72cm - 81cm.

      Odstrániť
    3. Ma zmisel sa tu hadat ? Nehajte to na organy cine v trestnom konani, oni vedia co robit . A myslite, ze odbor starostlivosti o ZP nevie co robi a je nekompetentni ? Stalo sa, ale tu nebolo dane oznamenie na Windisa , ten by mal celit oznameniu o podvode , na zaklade tohto , co tu je. Windis nie je svety . Tochto cloveka treba zacat trosku masyrovat , aby si nebol isti svojou netrestnostov .

      Odstrániť
    4. ...to si fakt Makovicky s Jurikom myslia,ze sme tu vsetci padnuti na hlavu, a ze si mozu dovolit vsetko,ze sa im nic nemoze stat? Les nad ihriskom caka podobny"osud",ak ich nezastavime,nastrcili si tam "bieleho kona" Spala,ten chudak ani netusi,ked pojde do"tuheho",ako s nim zametu...ale mozno mu slubili vymenny obchod,drevo za jeho nastrcenu hlavu a on po tom naivne skocil,ale este nevie,co ho caka...

      Odstrániť
    5. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

      Odstrániť
  3. Jelačič už sa nemáš čím ukázať tak vytahuješ somariny sa spametaj

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ".....Je len výsledkom pýchy ,presvedčenia , že jeden je lepší alebo dôležitejší než druhý .V skutočnosti v kruhu pravých ľudských vzťahov neexistuje hore alebo dolu , nie je vnútri alebo vonku - všetci spolu stoja v kruhu ..."
    z časti "Patríme k sebe"Dhayni Ywahoo kmeň Etowahov

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. V Panskom lese bude výrubov v budúcnosti ešte viac, Silencio sro tam vlastní jazierko a les. (Hasoň a Miškóci)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahojte čo riešite Pánsky les zvolte si p.Dubovského a nebudete mať po 4 rokoch ihrisko a nad ihriskom ani jeden dub, buk, hrab, iba zastavanú plochu ,tuje a tabule z nápisom ZÁKAZ VSTUPU SÚKROMNÝ POZEMOK!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. K 20:39 si dobre pamatajte! Doporucujem zaramovat.O 4 roky sa TU stretneme ak p.Jelacic poskytne plochu .... .

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. K 6.11 2014 21:44 Doporučujem aby si si Ty odfotil školskú kuchyňu ktorú chce p. BUBNIČ zatvoriť a stravu dovážať z vývarovne vStupave!!!!!!!!!

      Odstrániť
    2. Ak si šikovný a vieš rúbať les, ale takým spôsobom aby drevo zmizlo skôr ako padne na zem, tak ťa berieme. Máme už vyznačenú širokú líniu a nasledujúce volebné obdobie sa chceme presekať až do Rače – siedmi statoční s jedným najstatočnejším...

      Odstrániť
    3. Človeče, robíte si z nás statočných srandu, veď tam žiadny les nie je a ani nebol! To Vám hovorím JA NAJSTATOČNEJŠÍ!!! A keď tu niekto klame a podvádza, tak to sú tí čo nechcú dobrovoľne platiť dary tejto malebnej obci v prospech statočných vodcov.

      Odstrániť