Záujemcom o automatické zasielanie notifikácií o nových príspevkoch

Ak máte záujem o automatické odoberanie emailov o nových príspevkoch, tak sa zaregistrujte v políčku v ľavej lište

Stránky

utorok 4. októbra 2022

Prečo budem voliť Zuzku, časť I

Zuzku Ivákovú rodenú Pírovú som spoznal náhodným stretnutím pri Bille v Záhorskej Bystrici niekedy na jeseň 2018, ešte pred voľbami. Pozdravili sme sa, a dali sme taký prvý všeobecný rozhovor. Na prekvapenie, trval skoro hodinu. Pre mňa bol zaujímavý.

Mariatálsky štvanec 2022
Zuzku som následne stretol až na ustanovujúcom zasadnutí obecného zastupiteľstva po voľbách 2018. Čo ma na Zuzke zaujalo? Bol to jej veľmi dobrý prehľad o Marianke, jej znalostiach o škole, škôlke, tomu zodpovedajúcich zákonoch a predpisoch, jej zaujatoť číslami, aj to, koľko tu pozná ľudí: starých Mariančanov i tých dosťahovaných. A zmysel pre spravodlivosť, čestnosť, snahu pomáhať iným, jej široké aktivity v živote.
Mariatálsky štvanec 2022


V týchto voľbách kandiduje na starostku Marianky. To chce veľkú dávku odvahy v jej mladom veku, silnú podporu rodiny, priateľov a známych.

Čistenie okolia Marianky
So Zuzkou som strávil niekoľko dní zberom podpisov pod nezávislú kandidatúru v nasledujúcich voľbách. Stretli a zhovárali sme sa s veľkým množstvom obyvateľov Marianky. Niektorých ľudí poznala ona, niektorých ja, niektorých sme poznali spoločne, niektorých sme nepoznali vôbec. Mnoho sme si vypočuli, na mnohé otázky sme odpovedali.

Zuzke v obecných aktivitách pomáhajú aj iní členovia jej rodiny, pri rôznych príležitostiach. Čistenie okolia Marianky, spoločenské aj športové akcie. Zuzka nemá snahu sa prezentovať a zvýrazňovať, ona to má jednoducho vo svojej povahe.

Mariánsky havko
Výpomoc pri futbale OŠK

V týchto voľbách budem za starostku našej obce voliť Zuzku Ivákovú, rod. Pírovú. Je to ten správny človek na správnom mieste. Má všetky predpoklady byť dobrou starostkou, má dobrý plán pre Marianku

Preto budem voliť Zuzku.

Poďme vrátiť Marianku späť všetkým Mariančanom, mladým, starým, jednoducho všetkým, ktorí v nej žijú. Dá sa to robiť aj inak, ako doteraz.

Zmenu môžeme urobiť spolu už v sobotu, 29.10.2022. Príďte prosím podporiť túto zmenu tým, že prídete voliť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára