Záujemcom o automatické zasielanie notifikácií o nových príspevkoch

Ak máte záujem o automatické odoberanie emailov o nových príspevkoch, tak sa zaregistrujte v políčku v ľavej lište

Stránky

štvrtok 23. októbra 2014

"Veselý" pohľad na upratovanie pozemkov a odmena od starostu

Na čo slúži úradná tabuľa. Na rôzne úradné oznamy obecného úradu, na oznámenia o konaniach, ktoré musia byť oznamované vyvesením a na informácie o rôznych akciách obecného úradu.


V roku 2011 , presnejšie v apríli, sa na Obecnej úradnej tabuli objavil oznam "Upracme si
Marianku"

Na ozname nič zvláštne, vyzýva občanov, aby si upratali okolie, ulicu, vstup do lesa, pozemky, oznamuje, že po obci sú rozmiestnené veľkokapacitné kontajnery a že sa môžu zbaviť starej techniky.

Čo mňa osobne však zarazilo, je text na konci oznamu.

Obec si takto dovolí dať "odmenu" majiteľovi alebo majiteľom pozemkov, ktorý bude alebo budú mať znečistený pozemok a ešte im (teda pozemku) chce udeľovať titul "Mariánsky špinavec" s odmenou - 1. cena je POKUTA.

Zaujímavé ponímanie odmeny a titulu pre pozemok a majiteľa pozemku  a ak chce byť obec vtipná, tak určite nepovažujem toto za vtipné a ešte vyvesené na úradnej tabuli.

Ale na podobné "vtipné" publikovanie oznamu či už na úradnej tabuli alebo na internete sme si už zvykli. Ako napr. v prípade Adriany Doležalovej a jej tují.
Koment je tu: -> odpoved A.Doležalovej,
Obrázok si na webe Marianky nájdete tu aj s "vtipným" komentárom webmastera (M.P.)
link-> Tuje pri ceste, pridávaním ďalším príspevkov na web Marianky sa tento príspevok presúva automaticky na ďalšie staršie stránky.
Podstatné je ale v odpovedi Adriany Doležalovej.


9 komentárov:

  1. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. V prípade "Marianskeho špinavca " kvitujeme snahu tvorcu o vyčistenie obce .Ako si ale pamätám nič zo súťaže nebolo. Asi všetko bolo čisté. Opravte ma ak sa mýlim .

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som sa o akcii dozvedela az z tohto blogu. Nie je jedno, ci zo sutaze nieco bolo alebo nie? Tu ide predsa o sposob jednania obce s obyvatelmi, ako moze jeden starosta vyhlasit nieco ako "marianskeho spinavca"...sorry vole error....to takto nejde!!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Fuj!!! Kto je špinavec? Ale ten skutočný.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Čo na to hovoríš TY, čo si si dovolil nazvat občanov TVOJEJ obce ŠPYNAVCAMI ? Nedá sa to napísať s mäkkým "i", lebo je to riadne tvrdé. Ohlás sa NAJČISTEJŠÍ občan.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Za kralovsta p Krála chodil po dedine tajný fotograf a nahliadal do súkromia a fotil a podľa Vás to bolo správne?Čakám odpoveď. Foto nájdete v archíve MARIATÁLU.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Fakt už nie je nič nové ? Z roku 2011 ? Trápne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Najlepsie je mozno obalamutit tych, ktorí stratili pamäť. Patriš medzi nich? Alebo ti vyhovuje ked ta balamutia, alebo si priamo jeden z balamutičov?

      Odstrániť
    2. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

      Odstrániť