Záujemcom o automatické zasielanie notifikácií o nových príspevkoch

Ak máte záujem o automatické odoberanie emailov o nových príspevkoch, tak sa zaregistrujte v políčku v ľavej lište

Stránky

štvrtok 16. októbra 2014

Zrušenie Prvej Mariatálskej prevádzkovej s.r.o. alebo vedelo o tomto obecné zastupiteľstvo? 2.časť

Zmluva na práce na Štúrovej ulici zo dňa 29.3.2013
pokračovanie príbehu o PMP (Prvá Mariatálska prevádzková s.r.o.)

Zaujalo ma viacero vecí v zmluvách medzi obcou Marianka a PMP. Jedna z vecí v zmluvách medzi obcou Marianka a PMP do času 9/2013 je, že v nich nebola žiadna zmienka o nejakom doručovaní písomností. Na

obrázku vpravo to je jasne vidieť. Adresa PMP vtedy bola Školská 32, Marianka, tak prečo.

Na nasledovných obrázkoch už je zmienka o doručovaní písomností, s akýmsi tu"tušením", že PMP alebo obec má adresu, na ktorú sa nedá písomnosť doručiť. Takže predkladateľ týchto zmlúv mal vedomosť o tom, že PMP bolo sídlo zrušené a pekne to do týchto zmlúv zapracoval. Myslím si, že poslanci OZ ani nepostrehli takúto maličkosť, možno logickú vec, v týchto zmluvách. Poslanci možno zmluvu študovali, možno nie. Kto ju vypracoval? Bola to AK Jurika&Keltoš? Ako si starosta plní informovanie poslancov o takom dôležitom fakte, že on požiadal
o zrušenie obecnej SRO. Ak poslanci hlasovaním museli založenie obecnej SRO odsúhlasiť a teda súhlasili so znením jej zakladateľskej listiny, a sú v dozornej rade PMP, mali by logicky odsúhlasiť aj zrušenie sídla tejto SRO, teda PMP.
Zmluva o postúpení pohľadávky zo dňa 19.5.2014

Ďalšia vec mi nie je logická. Ak jeden z konateľov mal problémy s komunikáciou druhého konateľa, mali zvolať Valné zhromaždenie a informovať VZ o takejto situácii, alebo ich informovať iným spôsobom, o dôvodoch problémov vo vnútri PMP a poslanci mali hlasovať o odvolaní konateľa J.Dubovského a nahradením niekým iným. Bežná prax vo väčšine firiem. Vymenia sa konatelia, ak niektorých z rôznych dôvodov. Ale mne to nemusí byť logické. Podstatné je, že je to logické starostovi a jeho AK. Na ich adrese je registrovaných viacero firiem, či sa zaoberajú zakladaním firiem a potom ich predajom alebo likvidáciou, neviem, na webe to nemajú.
Zmluva o pôžičke zo dňa 29.5.2014












V ďalšom pokračovaní ságy o PMP bude reč o koncesných zmluvách a ich "výhodnosti" pre obec a načo je vlastne dobrá taká koncesná zmluva a čo hlavne prináša pre koncesionára, aké jej z toho plynú výhody.

Čítajte už čoskoro.



7 komentárov:

  1. Prečo sa nikto z poslancov k tomuto nevyjadruje ? Veď to je komunikácia s občanom .
    Alebo budú zatĺkať , zatlkať a zatĺkať ? Tak ako to bude dnes na stretnutí pána Dubovského s občanmi ? Zas to bude tak akože UROBME ČIARU.Už minimálne raz to tak JUDr Jurika prezentoval po volebnom období pána Bolgáča .Že jeho prešlapy pána Bolgáča nezaujímajú on má len istú kapacitu a tá mu dovoľuje sa dívať len dopredu ... no veď..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nemôžu sa na tomto blogu vyjadrovať tiež poslanci či už súčasní alebo budúci ? Ja keby som kandidoval ja tento blog využijem ako príležitosť sa vyjadriť .Alebo kde inde sa to máme dozvedieť ako si to predstavujú ďalej ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto je podľa Vás komunikácia s občanom? Veď tu sa prezentujú názory len určitej malej anonymnej skupiny ľudí!!!

      Odstrániť
  3. Tak prečo sa nepripoja všetky skupiny ? Či už anonymne alebo pod svojim menom ? Vy si myslíte že Jelačič maže názory ktoré sú proti nemu ? Povedze a ešte aj kde to spravil a čo ste tam napísali .Ak to tak robí povedze a naložíme mu ! My chceme vedieť pravdu . Chceme vedieť čo si myslia kandidáti na poslancov aj starostov . Mnohí nemáme čas chodiť na stretnutia ak ešte niekto bude mať a ja myslím že stretnutia sú pre tych ktorí nemajú počítač . Táto komunikácia je pohodlnejšia.Dajte teda nápady ako sa dozvieme nazory "velkych" skupin . Ďakujeme

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja si tiež myslím že by mohli mať odvahu a zapojiť sa len by získali body .Len obojstranná komunikácia môže niečo zmeniť.Stretnime sa na tomto blogu a Jelačiča si postrážime aby bol férový .

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mne sa to tiež pozdáva , kam budeme chodiť . Veď sme všetci "svoji " keď už sme raz rozhodli v tejto obci ubytovať .Dohodnúť sa musíme .

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

      Odstrániť