Záujemcom o automatické zasielanie notifikácií o nových príspevkoch

Ak máte záujem o automatické odoberanie emailov o nových príspevkoch, tak sa zaregistrujte v políčku v ľavej lište

Stránky

pondelok 3. novembra 2014

Reportáž "Občan za dverami" o (ne)verejnej ceste

Reportáž "Občan za dverami" časť "(Ne)verejná cesta" odvysielaná na STV1 dňa 19.10.2014 o výstavbe komunikácie spoločnosťou Koruna Finance.



4 komentáre:

  1. Pane Bože. Taketo veci sa možu diať, len za moci penazí - a ty obcan TRP. Kto? Koľko? Komu? Alebo Prečo? Začo? Načo?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja by som chcel ine : v obci je vedeny dlhsi cas velmi pekny a napriek vsetkemu pozitivny facebook Nova Marianka _susedia . Vsimol som si len nedavno.Je to miesto kde sa asi najviac p.Hason &co vyblaznili a ako si tam precitate este sa aj vyblaznia. Napriek vsetkemu ti ludia sa zdaju pozitivni a slusni nesmierne slusni voci sebe. Zabavaju sa spolu , deti si varuju ,kolace si pecu,neohovaraju druhych este aj zlodeja spolu hladaju , na nekale praktiky spoluobcanov upozornuju .A vsimnite si este jedno co ma zarazilo :Je tam cennik IS Marianka na neopodstatneny vyjazd servisneho technika ak by mal niekto pocit ze unika plyn v pracovnom case 160EUR a mimo pracovneho casu 250EUR. jeden obyvatel tam vtipne poznamenal ze keby isiel technik z Londyna lietadlom tak letenku kupi lacnejsie .A to su tam postaven domy, detske ihrisko v ochrannom pasme plynu. Tym chcem tiez upozornit tych ktorí planuju v buducnosti podpisovat zmluvy s IS Marianka ci uz pre plynove pripojenie alebo na kanalizaciu aby si uvedomili co ich caka. Nezabudnite za tymito podnikatelskymi aktivitami je ten pan Hason ktorý kandiduje za poslanca .

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Smrad sa tiahne Mariatálskym údolím, bude potrebné riadne vyvetrať...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa tohoto Hason je prototyp vsetkych Jurikových suputnikov. LUdia, nebojte sa hovorit o tejto skupine, hlavne tych, ktorý sú uz známy nahlas (jurika,král,gasparovic,porges), nech aj nevedomí vidia a vedia.

      Odstrániť