Záujemcom o automatické zasielanie notifikácií o nových príspevkoch

Ak máte záujem o automatické odoberanie emailov o nových príspevkoch, tak sa zaregistrujte v políčku v ľavej lište

Stránky

štvrtok 3. marca 2016

Trocha o štatistike blogu a iné zamyslenie

Údaje sú ku dnešnému dňu. Počet zobrazení stránky preskočil cez číslo 123 000.

Nie je to počet návštevníkov, je to počet zobrazení jednotlivých stránok.

Počet návštevníkov od začiatku blogu je skoro 10 000.


Koľko návštev je to mesačne, sa nedá presne napísať, nakoľko ich počet stúpa a klesá, tak ako sa mení počasie. Ale celkový počet návštev je výše 35 600.

Teší ma, že v priemere je mesačne na stránke okolo 1.000 návštev a viac, čo je pre mňa motivujúce a zaujímavé. Sú dni a obdobia, keď toto číslo ale podstatne vyskočí.

Nie je dôležité mať nových návštevníkov, ale mať návštevníkov, ktorí hľadajú nové informácie, príspevky alebo aktuality a teda sú to vracajúci sa návštevníci stránok.

Voľakedy (pred komunálnymi voľbami 2014 a tesne po nich) som mal niekoľko príspevkov týždenne, ale doba sa zmenila.

Dnes je naša obec trošku rozdelená, dôvodom je to, čo sa udialo v októbri a novembri minulého roku. Názory ľudí sú rôzne, niektorí to odsudzujú, iní sa ani nevyjadria, iní to schvaľujú. Myslím si, že čitateľ tohto blogu tu vie nájsť aj môj názor.


Niečo sa v obci za tieto peniaze vybudovalo, niečo nie. Zabudlo sa na opravu Bystrickej ulice, ktorá je v katastrofálnom stave už niekoľký rok, odkedy sa tam urobila kanalizácia. Hlavne je to jej spodná časť, ale v podstate, celá je rozbitá. Taktiež je to križovatka pri Floriánovi, ktorá je začiatkom Bystrickej ulice.

Ďalšia ulica, ktorá zachvíľu bude v katastrofálnom stave je Školská, na ktorej je už poškodený asfaltový koberec (pôvodný) a tieto poškodenia zasahujú čím ďalej tým viac do stredu cesty.

Nie že by som bol proti budovaniu oddychových plôch (parčík, fitpark), ale aj tu bolo treba jednoznačne stanoviť priority. Veď ako "dobre" vyzerá parčík pri Floriánovi pri tej rozbitej križovatke. Keby som sa nebol ozval na zasadnutí OZ, ani by tam nebol vysypaný makadam, aby tadiaľ mohli chodiť ľudia bez toho, aby sa zašpinili od blata. To, čo zanechali po zakopaní elektriky a káblov pri soche sv. Antoníčka, bolo neskutočné. Makadam je tam síce vysypaný, ale nie je ho veľa, takže niekde ani nie je a keď je mokro, radšej tade ani neísť.

O prioritách budovania v obci by sa tu dalo veľa písať, bývalý starosta ako aj terajší zástupca starostu nemali a nemajú záujem spolupracovať so stavebnou komisiou, aj keď som im to niekoľkokrát hovoril a navrhoval. Oni idú na veci vlastnou hlavou a cestou.

To čo tu podstatne absentovalo a absentuje zo strany Obecného úradu a teda bývaleho starostu a teraz zastupujúceho starostu, je ochota rozprávať sa, diskutovať, počúvať. A vedieť robiť kompromisy. Veď čo sa v obcia a s obcou plánovalo a plánuje vedeli a vedia asi len títo dvaja ľudia.

Ja pevne verím, že tu čoskoro nastane zmena, ktorá prospeje obci. K ľuďom treba byť otvorený, počúvať ich, informovať ich, rozprávať sa s nimi.

Ľuďom treba dať najavo, že neplatí, že ľudia sú tu pre obecný úrad. Platí to aj naopak. Že obecný úrad je tu pre ľudí.

Prajem pekný deň.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára